به گزارش ایرنا، رئیس پارک علم و فناوری گلستان روز سه شنبه در حاشیه این مراسم به خبرنگاران اظهارداشت: مهمترین هدف راهاندازی این مرکز پرورش شرکتهای مرتبط با خدمات لجستیک پستی و تجارت الکترونیک، پرورش قوه خلاقیت در هستهها و فعالان اقتصاد دیجیتال از طریق برگزاری کارگاهها و رویدادهای تخصصی در پست و در نهایت آشنایی با اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در پست است.
لجستیک شامل یکپارچهسازی اطلاعات، حمل و نقل، موجودی کالا، انبارداری، جابهجایی کالا و بستهبندی است.
مهدی غفاری گفت: استفاده از صندوق پژوهش و فناوری استان، پشتیبانی و حمایت از طرحها و برنامههای پست و ارائه تسهیلات به واحدهای فناور، منتورینگ در راستای افزایش دانش و مهارت آموزشی و ایدهپردازی از مهمترین خدمات و حمایتهای پارک علم و فناوری گلستان از این مرکز است.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان ادامه داد: حمایتهای ما صرفاً بر اساس ایدههایی که قابلیت تجاریسازی داشته یا یکی از معضلات کشور و استان را برطرف میکنند، انجام میگیرد.
غفاری در خصوص فرآیند جذب افراد یا تیمها، یادآور شد: در ابتدا تیم داوری مستقر در مرکز رشد، طرحها را بررسی و اعلام میکنند که ایده قابلیت تجاریسازی دارد یا خیر، در تیمهای داوری نمایندگانی از اتاق بازرگانی، مرکز رشد، بانکها و بخش اقتصادی حضور دارند، در هر صورت راهنماییهای لازم به افراد داده خواهد شد و اگر نواقصی در طرح وجود دارد گفته خواهد شد.
به گفته وی طی ۲ سال گذشته هم به لحاظ زیرساختی و هم محتوایی شاهد تحولات زیادی در پارک علم و فناوری استان بوده ایم.
غفاری با اشاره به حمایت مالی حدود چهار میلیارد تومان از واحدهای فناور استان در سال گذشته، افزود: در پنج ماهه سال جاری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان حمایت مالی توسط پارک علم و فناوری انجام شد و به طور تقریبی به همین اندازه از سوی صندوق پژوهش و فناوری استان پرداخت شد.
۱۵۰ شرکت فناور در پارک علم و فناوری و ۴۶ شرکت دانشبنیان در گلستان درحال فعالیت هستند.
گلستان ۲ میلیون نفر جمعیت دارد