به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، عادل مهری روز سه شنبه بدر خصوص صدور فرمان جهادی حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی (ع) در خصوص «نهضت تبیین»، اظهار کرد: در راستای اجرایی کردن فرمان مقام عظمای ولایت، مرکز دانشپژوهان شاهد و ایثارگر نشست مشترک نخبگان شاهـد و ایثارگر با معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با عنوان «نقش نخبگان شاهد و ایثارگر در پویش جهادی تبیین حقایق» و همچنین دیدار روسای کارگروههای نخبگان با ایشان با حضور مسئولان، اساتید و صاحبنظران را در دستور کار دارد.
وی در خصوص آمار نخبگان و تشکلهای عضو این مرکز گفت: مرکز دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر تعداد ۹۰۰۰ نفر از نخبگان، سرآمدان و پیشتازان و تعداد ۱۱۵ تشکل شاهد و ایثارگر را در سراسر کشور تحت پوشـش دارد و بـا توجه به نقش و جایگـاه ویژه نخبگان شاهـد و ایثارگر در روند رو به رشد و تعالی جامعه و حرکت سازنده و جهادی ایشان در پیشبرد اهداف عالیه کشور و بهرهمندی از ظرفیت و توانمندیهای این عزیزان در برونرفت از مشکلات جامعه و اجرای فرامین معظم له این امر کلید خورده است.
فراخوان «پویش جهادی تبیین حقایق»
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر به خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا گفت: در راستای اجرایی شدن فرمان مقام معظم رهبری، پوستر فراخوان «پویش جهادی تبیین حقایق» جهت طرح موضوع و اطلاعرسانی به نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر سراسر کشور بهمنظور ارائه پیشنهاد و ایده نخبگانی طراحی و تهیه و برای تمام استانها نیز ارسال شد.
وی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت ارسال پیشنهاد و ایدههای نخبگان روز پنجشنبه ۱۳ آبان ماه مصادف با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است. اعلام اسامی نفرات برگزیده استانی به مرکز دانشپژوهان روز چهارشنبه مورخ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ و مراسم اختتامیه و تجلیل از نفرات برگزیده و اهدای جوایز روز یکشنبه مورخ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.
مهری با اشاره به سخنان کلیدی رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند «با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید» گفت: منظور از افکار صحیح، مطالعه کافی، تفکر و تعقل و تحلیل و جمعبندی و جهاد نیز با نظم و برنامهریزی، تسلط بر سواد رسانهای و آشنایی با فنون رسانهای سایرین محقق میشود.
وی در پایان اظهار داشت: امید است با توجه به توانمندیها و تجربیاتی که نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در حوزههای گوناگون علمی، پژوهشی و مطالعاتی دارند بتوانیم مقدمات استفاده از ظرفیتهای ایشان و نیز توان علمی، مدیریتی و فکری نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر را در جامعه فراهم آوریم.