علیاکبر اکبریراد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات از محل منابع بانک توسعه تعاون و صندوق توسعه ملی و برای محصولات کشاورزی صادراتمحور توسط بانک توسعه تعاون استان پرداخت میشود.
وی نرخ سود بانکی این تسهیلات را ۱۱ درصد با بازپرداخت یکساله اعلام کرد و گفت: این نوع تسهیلات بهصورت سرمایه در گردش است و متقاضیان باید برای دریافت تسهیلات به سامانه سپیدار سازمان توسعه تجارت ایران مراجعه و ثبتنام کنند.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: متقاضیان اعم از حقیقی و حقوقی نباید از محل منابع صندوق توسعه ملی در سیستم بانکی بدهی یا مانده تسهیلات داشته باشند.
وی با اشاره به نقش موثر تسهیلات بانکی بر افزایش صادرات محصولات کشاورزی استان تصریح کرد: در تلاش هستیم تا این تسهیلات افزایش یابد تا در صادرات محصولات کشاورزی استان سهم خوبی داشته باشیم.
اکبریراد با اشاره به وجود محصولات کشاورزی استراتژیک شامل زعفران، زرشک، عناب، پسته و حتی گیاهان دارویی که قابلیت زیادی برای صادرات دارند گفت: سهم استان ما از این حیث ناچیز بوده است و این محصولات دارای قابلیت ۱۰۰ درصد صادراتی، از سایر استانها صادر میشود.
وی افزود: این گونه تسهیلات کمک فراوانی به صادرکنندگان استان خواهد کرد تا محصولات کشاورزی تولیدی خراسان جنوبی را صادر کنند.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی به پیگیری و برندسازی محصولات کشاورزی توسط ستاد توسعه خاوران اشاره کرد و گفت: با توجه به ضرورت بستهبندی و اهمیت آن در صادرات این مهم در دستور کار ستاد توسعه خاوران قرار دارد.
وی افزود: باید برای صادرات محصولات کشاورزی تلاش کنیم تا ضمن رونق اقتصادی استان، تولیدکنندگان بتوانند با تولید محصولات مرغوب به ارزش افزوده بالاتری برای محصول خود ترغیب و تشویق شوند.