به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس با بررسی صدها اسناد بانک های غذایی در سراسر آمریکا به این نتیجه رسید که از شش ماه گذشته و با آغاز واکسیناسیون گرسنگی و ناامنی غذایی در آمریکا کاهش یافته اما نیازهای غذایی مردم همچنان در مقایسه با دوران قبل از همه گیری در سطح بالایی قرار دارد.
کارشناسان مسائل امنیت غذایی هشدار می دهند که این وضعیت برای میلیون ها خانواده آمریکایی همچنان سست و شکننده است.
مدیر ارشد عملیات سازمان «فیدینگ آمریکا» که یک شبکه ملی متشکل از بیش از ۲۰۰ بانک غذایی است، در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس ضمن تایید این موضوع گفت ما همچنان نگران افزایش ناامنی غذایی هستیم.
این نگرانی به ویژه در حالی وجود دارد که سویه جهش یافته دلتای ویروس کرونا همچنین در سطح جهان مردم را مبتلا می کند.
بنابر گزارش آسوشیتدپرس، بانک های غذایی که با سازمان غیرانتفاعی فیدینگ آمریکا کار می کنند شاهد افزایش ۳۱ درصدی مقدار غذای توزیعی در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با میزان غذای توزیعی در ابتدای سال ۲۰۲۰ و قبل از آغاز همه گیری کرونا بوده اند.
رئیس بانک غذایی در واشنگتن دی سی در این زمینه گفت: کووید-۱۹ هنوز به هیچ وجه تمام نشده است و ما همچنان شاهد نیازهای غذایی مردم هستیم.
هیل نوشت: تحقیقات جدید نشان داده حتی بعد از همه گیری کرونا نیز تغییرات آب و هوایی می تواند به بروز قطحی و گرسنگی کمک کند.
پدیده ال نینو (چرخه آب و هوایی) باعث تغییر الگوهای آب و هوایی می شود که می تواند بیش از همه با افزایش دما، تاثیراتی منفی بر کشاورزی، بیماری های عفونی، درگیری های جهانی داشته باشد. سازمان جهانی بهداشت به این نتیجه رسیده که وضعیت ال نینو سوتغذیه بین کودکان را تشدید کرده است.
در سال ۲۰۱۵ که پدیده های شدید ال نینو رخ داد کودکانی که بر اساس آستانه تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت دچار کاهش وزن شدید بودند حدود ۶ درصد افزایش یافت که اساس تحقیقات انجام شده حدود ۶ میلیون کودک دچار گرسنگی را تشکیل می داد.