فریده جعفری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بالغ بر ۵۰۰ مرکز شامل داروخانه، آزمایشگاه و مراکز تصویربرداری و ۶۰۰ مورد مطب طرف قرارداد در آذربایجانغربی از طرح نسخهنویسی الکترونیکی استفاده میکنند.
وی بیان کرد: حدود یکهزار و ۳۰۰ موسسه تشخیصی و درمانی خصوصی، خیریه، دولتی دانشگاهی و غیردانشگاهی در آذربایجانغربی طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند که باقی مراکز نیز میتوانند با تامین امکانات سختافزاری به طرح نسخهنویسی الکترونیک متصل شوند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانغربی اظهار داشت: تشکیل پرونده الکترونیکی و حفظ سوابق درمانی برای بیمه شدگان، رفع مشکل مخدوش و ناخوانا بودن نسخ، دسترسی بیمه های تکمیلی به سامانه نسخه الکترونیک و عدم نیاز به ارسال مستندات کاغذی برای بیمه های تکمیلی، جلوگیری از خطاهای نسخه پیچی در داروخانه ها و کنترل مصرف بی رویه دارو از دیگر مزایای نسخه نویسی الکترونیک است.
جعفری اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۶۰ هزار نفر از جمعیت آذربایجان غربی در قالب پنج صندوق شامل روستاییان، بیمه سلامت همگانی، کارمندان ادارات و نهادهای دولتی، صندوق بیمه ایرانیان و سایر اقشار تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
به گزارش ایرنا، ماهانه بالغ بر ۱۵۰ هزار نسخه درمانی در آذربایجانغربی ثبت شده که از این تعداد بیش از ۱۰۰ هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر میشود.
بیمه سلامت از برنامه های دولت قبلی بوده که از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح حرفی برای گفتن دارد و با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شدهاند.