به گزارش روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در دومین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان قم در سالن جلسات کرامت استانداری افزود: این سازمان با تعامل با دستگاههای اجرایی و واحد های تولیدی و اخذ اطلاعات نیروی مهارتی استان، برای تهیه بانک اطلاعاتی مورد نیاز برای تدوین و تدوین سند راهبردی آموزش مهارتی، اقدام کند.
وی همچنین با اشاره به لزوم توجه به مسایل پژوهشی در نظام آموزشی اظهار داشت: نظام آموزشی باید از ابتدای ورود دانشآموزان به عرصه تحصیل، توجه ویژهای به امر آموزش فنی و مهارتآموزی داشته باشد.
وی با بیان اینکه شکاف هایی بین نظام آموزشی و بازار کار وجود دارد، گفت: در سالیان متمادی برنامه های متعددی در این زمینه اجرا شده که عملا نتیجه قابل توجهی نداشته و لازم است تا مدیران دستگاه های اجرایی تصمیمات مقتضی در راستای ارتباط مراکز آموزشی و بازار کار و بخش های صنعتی صورت دهند.
سرمست ادامه داد: کارآفرینان و فعالان اقتصادی برای راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی اهتمام ویژه داشته باشند تا افراد متخصص در واحدهای صنعتی و تولیدی مشغول به کار شوند.
وی با تاکید بر ضرورت تربیت نیروی ماهر بر اساس نیاز جامعه در مراکز آموزشی تصریح کرد: در تولید کتاب های درسی و درج محتوای آموزشی و نیز جذب دانشجو و رشته های درسی تحصیلات آموزش عالی باید این امر مهم در نظر گرفته شود.
وی همچنین با انتقاد از برخی موازی کاری ها در راستای مهارت آموزی و تربیت نیروی ماهر و متخصص از سوی بخش های گوناگون اجرایی افزود: باید توان مدیریتی همه بخش ها در راستای اصلاح نظام آموزشی به کار گرفته شود.
استاندار قم خاطرنشان کرد: با الزام بر مهارت و تخصص افراد در مرکزهای آموزشی و آموزش عالی، شرایط لازم برای بهره مندی افراد از فرصت های اشتغالزایی و کارآفرینی در استان ایجاد شود./