به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، علی دارابی پنجشنبه شب در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: در دفتر معاونت میراث فرهنگی میزبان سردار دکتر «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، «علیاصغر جعفری» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بودم.
قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار داشت: در این جلسه درباره «یادمانهای شهدای گمنام» و نیز «موزه های دفاع مقدس» در سراسر کشور و ثبت ملی آنها و ساز و کار افزایش محتوی و کیفیت آنها بحث و گفتوگو شد.
معاون میراث فرهنگی کشور با بیان اینکه ٢هزار و ١٧۵ یادمان شهدای گمنام در کشور مزار ۱۰ هزار شهید عزیز است، خاطرنشان کرد: جوانان شجاع و غیوری که برای دفاع از مرزهای عقیدتی و جغرافیایی و مقابله با دشمن متجاوز به خط زدند و سالیان سال است که پدران و مادران و خانواده های آنها در «انتظار» آنها هستند.این خانوادهها بیش از همه معنا و مفهوم منتظر واقعی برای ظهور آخرین امام معصوم (ع) را باور دارند.
تعداد موزههای دفاع مقدس تا پایان سال به ۲۷ موزه میرسد.
دارابی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۴ موزه در سراسر کشور در حوزه دفاع مقدس است که تا پایان سال به ۲۷ موزه می رسد. در مناطق عملیاتی دفاع مقدس ۵۸ یادمان وجود دارد که ثبت ملی آنها نیاز به حمایت و کمک ویژه ای دارد.
معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی بیان کرد: شهیدان ستارگانی هستند که در دل شب برای همگان نورافشانی و راه را نشان می دهند. موزه ها و یادمان ها باید روح فرهنگ و گفتمانی دفاع مقدس را نمایندگی کنند.
وی اظهار داشت: خداباوری، توکل، ایثار، شجاعت، جهاد، شهادت، خودباوری، غیرت، دنیاگریزی، آخرت گرایی، روحیه جهادی، تقدم منافع جمعی بر منافع فردی، عبور از شخصیت و فردگرایی، دشمن ستیزی و ... هم از مؤلفههای مهم فرهنگ و گفتمان دفاع مقدس است که سرمایه بزرگی برای گام نهادن در مسیر بیانیه گام دوم است.