تهران- ایرنا- معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «پیشبرد و توسعه گردشگری کشاورزی با ایجاد و شکل‌گیری الگوهای موفق می‌تواند ضمن گسترش پایدار، نقش موثری در تولید محصولات خلاق صنعت گردشگری کشور ایفا کند.

به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا از روابط‌ عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، علی‌اصغر شالبافیان در نشست با احمد تجری مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان ضمن اشاره به ظرفیت‌های متنوع این استان گفت: تمرکز استان گلستان بر توسعه گردشگری کشاورزی یکی از اقدامات مهم در راستای تنوع محصولات گردشگری، جذب گردشگران و در نهایت توزیع سفر در سطح کشور به شمار می‌آید که می‌توان با ایجاد الگوهای موفق زمینه رشد و توسعه کیفی آنها را فراهم آورد.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از طرح‌های در دست اقدام این استان؛ هدایت طرح‌های بوم‌گردی به سوی مجتمع‌های گردشگری است؛ افزود: قرار گرفتن واحدهای بوم‌گردی در مجموعه‌ای کامل شامل مراکز تولید و فروش صنایع دستی، برگزاری تورهای گردشگری و سایر امکانات رفاهی مورد نیاز گردشگران سبب حرکت و تقویت چرخه اقتصاد این مراکز خواهد شد.

شالبافیان با اشاره به اینکه نگاه به توسعه گردشگری باید آمایشی باشد؛ افزود: چنانچه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر استان پایه توسعه صنعت گردشگری قرار گیرد؛ رشد یکپارچه و پایداری ایجاد خواهد شد و ضمن بهره‌مندی از امکانات موجود مدیریت صحیح منابع محقق می شود.

همچنین در این نشست احمد تجری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز با اشاره به اینکه نتیجه طرح آمایش سرزمین این استان تمرکز بر دو بخش کشاورزی و گردشگری بوده است؛ یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های اجرایی پیش رو در این زمینه را برنامه‌ریزی به منظور توسعه گردشگری کشاورزی مبتنی بر ظرفیت‌های ذاتی استان عنوان کرد.

وی همچنین با اشاره به صدور تعداد قابل توجه موافقت اصولی به منظور راه‌اندازی پروژه‌های گردشگری کشاورزی در استان تاکید کرد تا کنون نمونه‌های موفق در قالب مزرعه‌های گردشگری در گلستان راه‌اندازی شده است که ضمن استقبال قابل‌توجه گردشگران به عنوان نمونه‌های موفق در سطح کشور الگو برداری می‌شوند.

۱۳۵۲