به گزارش ایرنا، «سیدسعید شاهرخی» روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: اطلاع رسانی گسترده در راستای آگاهی بخشی و اقناع مردم برای مشارکت فعال در طرح واکسیناسیون کرونا نقشی مهم و قابل توجه در تسریع کار و همچنین کاهش آمار مبتلایان، ورودی بیمارستان ها و در نهایت قطع زنجیره انتقال ویروس دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به پایین بودن آمار واکسیناسیون در مناطق روستایی استان همدان باید اقدامات لازم از طریق فرمانداری ها برای شتاب بخشی به روند طرح با ایجاد و راه اندازی تیم های سیار برای حضور در روستاها و تزریق واکسن برای روستاییان تسهیل و انجام شود.
استاندار همدان با اشاره به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ضرورت تزریق واکسن برای ارائه خدمات در سطح جامعه، گفت: برنامه و اقدام لازم در خصوص برخورد با شاغلین و دارندگان واحدهای صنفی، خدماتی، آموزشی استان که نسبت به تزریق واکسن اقدام نکرده اند، پیش بینی و طراحی شده که البته در این زمینه منتظر ارائه نسخه واحد از طریق ستاد ملی هستیم.
شاهرخی اظهار داشت: تا زمان ابلاغ دستور العمل ملی و نسخه واحد از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، تیم های بازرسی با جدیت کار نظارت بر انجام فرایند و برخورد با متخلفان را برای پوشش کامل واکسیناسیون افراد در سطح استان همدان انجام دهند.
وی داشتن کارت واکسن را امری الزمی دانست و گفت: کارکنان آموزش پرورش شامل کادر اداری، آموزشی، خدماتی و سرویس مدارس باید هرچه سریعتر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند به نحوی که تا پیش از بازگشایی و فعالیت حضوری مدارس، ۱۰۰ درصد فعالان این بخش واکسینیه شده باشند.
نماینده عالی دولت در استان همدان تاکید کرد: نظارت بر روند رعایت و اجرای پروتکل های بهداشتی در بخش های مختلف نیز همچنان باید به موازات واکسیناسیون عمومی همچنان با قوت و جدیت تداوم داشته باشد.
شاهرخی گفت: کمیته های هشت گانه ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا باید برنامه ریزی و فعالیت عملی موثری را برای اجرای مصوبات ابلاغی(ملی و استانی) داشته باشند که در این میان نقش کمیته اطلاع رسانی در راستای آگاهی بخشی و همچنین اقناع افکار عمومی بسیار مهم و قابل توجه است.
به گزارش ایرنا، از ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، شهرستان های همدان، نهاوند، اسدآباد، رزن و درگزین در وضعیت نارنجی و پنج شهرستان دیگر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.