بهزاد شاهسوندی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس پیش بینیها تا پایان سالجاری ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلومتر از این محورها بصورت چهار خطه زیر بار ترافیک قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۳۹۹ طول آزادراههای استان اصفهان به حدود ۴۸۰ کیلومتر، طول بزرگراهها به ۲ هزار ۱۷۴ کیلومتر، طول راههای اصلی به ۲ هزار و ۲۴۵ کیلومتر و طول راههای فرعی به یکهزار و ۸۵ کیلومتر رسید.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار داشت: یک هزار و ۷۶۷ کیلومتر از راه های استان نیاز به ارتقاء دارد که در جریان آن باید راه روستایی به فرعی، راه فرعی به راه اصلی و راه اصلی به راه بزرگراهی تبدیل شود.
وی اضافه کرد: اولویت بندی ارتقاء راه ها بر اساس میزان ترافیک در محور و تعداد وقوع حوادث در آنها انجام شده و در زمان حاضر ۴۲۲ کیلومتر از این راه ها در اولویت نخست ، یک هزار و ۲۸ کیلومتر در اولویت دوم و ۳۱۶ کیلومتر در اولویت سوم قرار دارد.
۳۲۷ کیلومتر بزرگراه در اصفهان در دست احداث است
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی اصفهان گفت: ۳۲۷ کیلومتر بزرگراه در سطح استان در قالب ۴۲ قرارداد فعال در حال احداث است.
وی خاطرنشان کرد: ساخت یک کیلومتر آزادراه و بزرگراه استاندارد حدود پنج تا ۵.۵ میلیارد تومان هزینه دارد.
شاهسوندی با اشاره به اینکه فرآیند راهسازی با انجام مطالعات شروع میشود، گفت: در زمان حاضر ۲۵ قرارداد مشاور در استان وجود دارد که حدود ۱۹ مورد از آنها در مرحله مطالعه راه ها هستند.
به گفته وی، پس از انجام مطالعات راه ها و ارائه آن به اداره کل و در صورت تصویب، پیگیری لازم برای جذب اعتبارات انجام میشود و در نهایت فرایند انتخاب پیمانکار و عملیات اجرایی شروع می شود.
وجود ۱۶۰ نقطه حادثه خیز در استان اصفهان
شاهسوندی با بیان اینکه ۱۶۰ نقطه حادثه خیز در استان اصفهان وجود دارد، افزود: رفع نقاط حادثه خیز بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط پلیس راهور و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و طبق اولویت بندی صورت گرفته در دستور کار راه و شهرسازی استان قرار میگیرد.
وی بیان کرد: تاکنون حدود ۴۸ نقطه حادثه خیز استان اولویت بندی و رفع خطر شده است و سایر نقاط هم در دستور کار قرار دارد.
بهره برداری از ۳ ساختمان دولتی در استان اصفهان
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: هم اکنون سه طرح ساختمان دولتی در استان با پیشرفت فیزیکی ۷۰ تا ۹۵ درصدی در حال اجرا است که بزودی به بهره برداری میرسند.
وی طرحهای در حال ساخت را شامل احداث ساختمان مدیریت بحران استان، ساختمان فرمانداری اردستان و بخشداری کویرات آران و بیدگل اعلام کرد.
شاهسوندی ادامه داد: ساختمان مدیریت بحران استان با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی، در صورت تخصیص اعتبار لازم تا سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد.
وی افزود: ساختمان فرمانداری اردستان نیز با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی در مرحله نماکاری قرار دارد و در صورت تامین اعتبار در سال ۱۴۰۱ افتتاح خواهد شد و بخشداری کویرات هم با پیشرفت فیزیکی ۹۷ درصد، تنها کارهای جزیی آن باقی مانده است.
به گزارش ایرنا. ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی این استان، اصفهان بعنوان چهارراه ترانزیتی، رُتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.