به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، علی بهرامی زاده در نشست ویدیوکنفرانسی با معاون وزیر صمت و رییس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با تشریح آخرین وضعیت تامین برق مورد نیاز شهرکهای صنعتی استان گفت: مسوولیت این شرکت تامین برق از ورودی شهرک تا داخل آن بوده و ایجاد خطوط انتقال برق خارج از شهرک برعهده شرکت برق است، لذا برای تامین برق جدید برای شهرکهای صنعتی با همکاری دستگاه های متولی به یک مدل جدید مشارکتی دست یافتیم.
وی ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه هایی برای هزینه تامین برق هر شهرک با شرکت برق منطقه ای و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به امضا رسیده که طی این تفاهم نامه ها هزینه تامین برق بین این دستگاه ها تقسیم می شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: تاکنون تفاهم نامه هایی برای تامین برق شهرک صنعتی قوچان ۲، شهرک صنعتی شماره پنج مشهد، شهرک صنعتی کلات، شهرک صنعتی گناباد، ناحیه صنعتی داورزن و ناحیه صنعتی میانجلگه منعقد شده است.
بهرامی زاده اضافه کرد: براساس این تفاهم نامه ها ۴۵ درصد از هزینه تامین برق این شهرکها و نواحی صنعتی برعهده شرکت شهرک های صنعتی استان است، ۱۵ درصد از محل اعتبارات استانی در اختیار سازمان مدیریت و برنامه ریزی و ۴۰ درصد توسط شرکت برق منطقه ای خراسان تامین می شود.
در این نشست "علی رسولیان" معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با قدردانی از پیگیری و اقدامات انجام گرفته، خواستار تسریع در روند اجرای طرحهای مزبور با همکاری شرکتهای برق استان شد.
به گزارش ایرنا، ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۲۹ مورد شهرک صنعتی و ۲۱ مورد ناحیه صنعتی است. از مجموع این موارد، ۲۶ شهرک صنعتی و ۱۴ ناحیه صنعتی فعال و واگذاری زمین در آن در حال انجام است.