همدان- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی همدان با اشاره به ظرفیت‌های استان در بخش های صنعت، کشاورزی و معدن، گفت: با اقدامات انجام شده، چشم انداز مبادلات تجاری و اقتصادی استان به ویژه در حوزه محصولات راهبردی بسیار روشن است که البته تجهیز و توسعه زیرساخت‌های تجارت و صادرات استان ضروری .

به گزارش ایرنا؛ «علی‌اصغر زبردست» روز یکشنبه در جلسه انتخابات کمیته‌های تخصصی اتاق بازرگانی شهرستان ملایر، اظهار داشت: تحول خوبی در اتاق بازرگانی استان همدان ایجاد شده که با تشکیل انجمن‌ها و انتخاب مسئولان کمیته‌های تخصصی این روند شتاب بیشتری خواهد گرفت.

وی با اشاره به لزوم توسعه و تجهیز زیرساخت های حوزه تجارت و صادرات استان همدان، افزود: مشارکت فعالان اقتصادی برای احصاء و رفع مسائل و مشکلات موجود نقش مهمی در ایجاد بستر مناسب برای توسعه و رونق فعالیت ها و مبادلات تجاری استان همدان دارد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان، کمیته‌های تخصصی را بازوی توانمند اتاق بازرگانی برای برقراری ارتباط اثرگذار با بخش دولتی در راستای حل مسائل و مشکلات دانست و گفت: با شناسایی و طرح مشکلات در کمیته‌های تخصصی، می‌توان آنها را در شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولتی مطرح و برای رفع آنها تصمیم گیری کرد.

زبردست، کمیته کشاورزی را یکی از پرکاربردترین کمیته‌های اتاق عنوان کرد و افزود: با توجه به جهانی شدن انگور ملایر و تشکیل انجمن تولید و صادرکنندگان کشمش، بدون شک از طریق کمیته کشاورزی می‌توان مشکلات حوزه باغداری، فرآوری، بسته‌بندی و تولید سنتی به روش مدرنیته را رفع کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه در تلاش برای ملی شدن انجمن تولید و صادرکنندگان کشمش ملایر هستیم، نقش این انجمن را در قیمت‌گذاری کشمش، توسعه صادرات، تعیین خط و مشی‌های این حوزه و حل مشکلات بی‌بدیل دانست و گفت: تحقق این اهداف جز با تلاش باغداران و کارخانه‌داران و تعامل دوسویه با کمیته کشاورزی اتاق بازرگانی محقق نمی‌شود.

زبردست همچنین خواستار تدوین برنامه مدونی برای حوزه انگور و کشمش ملایر در کمیته کشاورزی شد و افزود: دستورالعمل ابلاغی اتاق بازرگانی استان به کمیته‌های تخصصی تدوین شده و ضمن تلاش کمیته‌ها برای احصا و شناسایی مشکلات و تعامل با بخش دولتی، آمادگی ارائه مشاوره به فعالان اقتصادی در حوزه‌های را مختلف داریم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ملایر نیز دراین جلسه ضمن تشریح وظایف و اختیارات کمیته‌های کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت گفت: ملایر ظرفیت‌های بالایی در حوزه‌های کشاورزی، صنایع و معادن دارد که برای توسعه صادرات از این توانمندی‌ها بهره می‌گیریم.

«حمید بهرامی» بر لزوم تعامل هر چه بیشتر فعالان اقتصادی با کمیته‌های تخصصی اتاق بازرگانی تاکید کرد و افزود: از هم اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم برای احصا و شناسایی مشکلات و نیازها، تدوین برنامه راهبردی، ارائه آموزش‌های لازم و تلاش برای هموار کردن مسیر صادرات انجام شده است.

به گزارش ایرنا؛ در این نشست «مجید رستمی و محمد دشتی» به عنوان رئیس و نائب رئیس کمیته کشاورزی، «محمدرضا گلستانی و صادق روستایی» به عنوان رئیس و نائب رئیس کمیسیون صنعت و معدن و «مریم موسیوند و محسن نعمتی» به عنوان رئیس و نائب رییس کمیته تجارت اتاق بازرگانی شهرستانی ملایر انتخاب شدند.