به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، توحید دلاورقوام افزود: در این مدت آموزش ۲۱۵ نفر از شاغلین صنایعدستی مناطق روستایی و آموزش کوتاهمدت شامل عمومی و تخصصی بهصورت مجازی و حضوری (خانه به خانه در مناطق روستایی) در مجموع برای ۲۴۱ نفر عملیاتی شد.
او از صدور و تمدید کارت شناسایی صنایعدستی به تعداد ۲۴ فقره در استان در نیمه نخست امسال خبرداد و گفت: در راستای معرفی و ثبت صنایع دستی بومی استان انتخاب شهر ملی جاجیم و معرفی به شورای راهبردی انتخاب شهر و روستای ملی و جهانی برای شهر خلخال انجام و پرونده آن تهیه شده است.
وی همچنین بازدید از بازارچههای صنایعدستی، دیدار و ملاقات با هنرمندان و صنعتگران، افتتاح و راهاندازی مرکز آموزش جعفر اسلامی و بازدید از مراکز آموزش صنایعدستی اردبیل را از دیگر برنامههای این روز ذکرکرد.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.