فاضل اتراچالی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از شرایط المپیکی شدن کبدی این است که باید این رشته در ۸۶ کشور راهاندازی شود. اما اکنون ۴۰ کشور در این رشته فعالیت میکنند. راه درازی تا المپیکی شدن داریم.
وی ادامه داد: در تابستان سال آینده بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین را در پیش داریم و باید در اردوهای تیم ملی شرکت کنیم. تاکنون این اردوها و حتی مسابقات به دلیل کرونا تعطیل بود و هیچ اتفاق خاصی در این رشته نیفتاد و تنها چهار یا پنج لژیونر به جمع لژیونرهای دیگر با حمایت عباس اورسجی به عنوان سرپرست فدراسیون جهانی کبدی، اضافه شدند.
لژیونر کبدی ایران یادآور شد: بازیهای آسیایی قطعا دشوار خواهد بود زیرا فاصله جوانان با بزرگسالان زیاد است و تیم ملی کبدی هم پشتوانه خوبی ندارد و تنها سه یا چهار بازیکن بخوبی بازی میکنند. برگزاری سه ماه اردو میتواند بازیکنان با استعدادی بسازد و آنها شکوفا شوند، زیرا بسیاری از بازیکنان در شهرستانها مربی خوبی ندارند و وقتی به اردوی تیم ملی میآیند، به بازیکن بهتری تبدیل میشوند.
اتراچالی درباره افزایش رقم پرداخت مالیات لژیونرها به فدراسیون کبدی گفت: پیش از این لژیونرها باید ۱۰ تا ۱۵ درصد از دستمزد خود را به فدراسیون پرداخت میکردند اما اکنون این رقم به ۱۰ تا ۳۵ درصد رسیده است و بازیکنانی که به درد تیم ملی میخورند و سابقه خوبی دارند، ۱۰ درصد و دیگر بازیکنان ۳۰ تا ۳۵ درصد باید به فدراسیون مالیات پرداخت کنند.
وی تاکید کرد: به دلیل اینکه تا فروردین ماه در لیگ هند بازی میکنیم، نمیتوانیم در اردوهای تیم ملی کبدی شرکت کنیم اما بعد از بازگشت از هند حتما به جمع ملیپوشان میپیوندیم.
لژیونر کبدی ایران اضافه کرد: تا اواخر آذر ماه به هند میرویم و برای حضور در لیگ این کشور باید همه بازیکنان قرنطینه شوند و واکسینه باشند و مسابقات بدون تماشاگر برگزار میشود.
وی درباره مسابقات قهرمانی کشور گفت: این رقابتها هفته گذشته و با عنوان انتخابی تیم ملی برگزار شد و تمامی ملیپوشان باید در این رقابتها شرکت میکردند. همه تیمها به جز تیم گرگان در یک سطح بودند. زیرا فدراسیون برخلاف روال سالهای قبل عنوان کرد که ملیپوشان باید در تیم استان خود بازی کنند بنابراین ۱۲ ملیپوش در تیم گرگان شرکت کردند و اینگونه سطح مسابقات پایین آمد.