بهروز تقینژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در طرح یاریگران زندگی معلمان، دانشآموزان، مدیران و معاونان و انجمن اولیا و همچنین تشکلهای دانشآموزی مدرسه دوره دوم متوسطه امام جعفر صادق (ع) همکاری داشتند و توانستند یک طرح اثربخش در حوزه آسیبهای اجتماعی با موضوع مضرات مشروبات الکلی را به این جشنواره ارایه دهند.
وی با بیان اینکه تربیت شهروند حرفهای در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد، افزود: یکی از اهداف طرح یاریگران زندگی ظرفیت سازی است که در این راستا دبیرستان نمونه امام جعفر صادق (ع) توانست یک معضلی اجتماعی را شناسایی و به واسطه شبکه شاد، ۲ هزار دانشآموز از مضرات مشروبات الکلی آگاه سازد.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب با بیان این طرح از میاندوآب در بین ۲۰۰ هزار مدرسه رتبه دوم را کسب کرده است اظهار داشت: در این زمینه کارهای بسیار طاقتفرسایی انجام گرفته تا طرح در جامعه تاثیرگذار باشد.
تقینژاد با بیان اینکه ۲۱ نفر از مدرسان خبره آموزش و پرورش جزییات این طرح را در ۱۲۰ مدرسه شهرستان بازگو و تشریح کردند، افزود: از دیگر اهداق این طرح حمایت جویی، اجرا و مستند سازی پروژههای کوچک است به طوری این پروژه کوچک در سطح کشور به یک آگاه سازی اثربخش تبدیل شد و از این پس نیز باید با ایجاد ظرفیت و ساز کارهای اساسی دستاورد آن را به سمع و نظر همه رساند.
وی با اشاره به اینکه باید رفتارهای پرخطر را باید برای دانشآموزان با روشهای علمی بازگو کنیم، گفت: یکی از رسالت های ذاتی و درونی آموزش و پرورش در سطح بینالمللی و ملی انتقال ارزشها، سنتها، سجایای اخلاقی، مهارتهای زندگی و اجتماعی است و امروزه با توجه به تغییرات حاکم بر سبک زندگی و جولان فضای مجازی و الگوهای جدید به یقین رسالت آموزش و پرورش دچار تغییرات اساسی شده است.
در میاندوآب ۵۲ هزار دانشآموز هم اینک در تحصیل هستند.