به گزارش ایرنا، حسن ابوالقاسمی روز دوشنبه در گفت وگویی افزود: یک مطالعه در خصوص اثربخشی واکسنهای کرونای چینی با جمعیت ۵۴۰ هزار نفر به انجام رسید که براساس آن مشخص شد، این واکسن حدود ۱۲ برابر مرگ ومیر و حدود ۱۱.۵ برابر میزان بستری در بیمارستانها را کاهش میدهد.
وی تصریح کرد: نتایج این تحقیق که روز گذشته (یکشنبه ۲۵ مهرماه) در فضای مجازی نیز به اشتراک گذاشته شد، همچنین نشان داد، تزری واکسن ۱۸ برابر میزان ابتلا به کووید۱۹ را کاهش میدهد، عمده واکسنها در این مطالعه سینوفارم بود، اما جزییات تحقیق هنوز در دسترس نیست.
ابوالقاسمی همچنین خاطرنشان کرد: به منظور اطمینان به نتایج یک مطالعه باید همه اجزاء تحقیق مشخص شده و نتایج کنونی در فضای مجازی در حال حاضر کافی نیست.
عضو کمیته علمی مبارزه با کرونا یادآور شد: شرایط مطالعه هم باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد. به عنوان مثال، یک واکسن در زمانی تزریق میشود که اصلا پیکی در کشور وجود نداشته و یک واکسن ممکن است، در پیک کرونا تزریق شود.
به گزارش ایرنا، واکسن سینوفارم تولید گروه دارویی ملی چین است و ۷۹.۳۴ درصد اثر بخشی دارد و ۲۰ ژوئیه سال جاری برای استفاده اضطراری در کودکان و نوجوانان در چین تایید شده است.
امارات متحده عربی این واکسن را برای استفاد در افراد سه ساله و بالاتر دوم ماه اوت تایید کرده است.
وزارت بهداشت روز یکشنبه ۲۵ مهر ماه اعلام کردتا کنون ۴۸ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۱۸۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۴ میلیون و ۱۶۹ هزار و ۳۳۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۲ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۵۲۲ دُز رسید.
همچنین وزارت بهداشت ۲۱ مهر ماه اعلام کرد که تا این تاریخ ۳۸ میلیون و ۴۸۸ هزار و ۵۹۶ در نوبت اول و ۱۶ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۷۳۳ در نوبت دوم واکسن سینوفارم را دریافت کرده اند.
تزریق واکسن کرونا در کشور در ایران از ۲۲ بهمن سال گذشته آغاز شد.
1071