قاسم امینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعضای کادر درمانی بیمارستان و مرکز بهداشت که از دز دوم آنان ۶ ماه گذشته باشد، جهت ایمن سازی بیشتر باید نوبت سوم را نیز تزریق کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰۰ نفر در مهاباد دز سوم خود را نیز دریافت کرده اند، اضافه کرد: با توجه به احتمال شیوع پیک ششم طی ماه های آینده و همچنین اینکه کادر درمانی در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارد، اولویت تزریق با مجموعه شبکه بهداشت و درمان است.
رییس مرکز بهداشت مهاباد اظهار داشت: پروتکل های مربوط به تزریق دُز سوم به بیماران و افراد خاص نیز در دستور کار قرار دارد که پس از ابلاغ، اطلاع رسانی خواهد شد.
امینی با بیان اینکه واکسن کافی و مورد نیاز برای تزریق شهروندان موجود است، اظهار داشت: شهروندان بالای ۱۲ سال و مشمول دریافت واکسن کرونا در سریع ترین زمان ممکن باید نسبت به تزریق واکسن های دز اول و دوم خود اقدام کنند.
وی بیان کرد: طبق آخرین آمار تاکنون ۱۹۷ هزار و ۱۷ دز واکسن کرونا در این شهرستان به جامعه هدف تزریق شده که از این تعداد ۱۳۵ هزار و ۶۸۵ نفر دز اول و ۶۱ هزار نفر و ۳۰۲ نیز با دریافت دز دوم علیه بیماری کووید-۱۹ ایمن شدهاند.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۵۳۰ نفر در مهاباد به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند؛ اشنویه، پیرانشهر، بوکان و سردشت شهرهای آذربایجان غربی هستند که هم اکنون در وضعیت قرمز مقابله با کرونا قرار دارند.