ارومیه- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی پلدشت گفت: ۴۸۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت ذرت علوفه ای رفته بود که از این مقدار، حدود ۲۹ هزار تن برداشت خواهد شد.

پرویز سلیم زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با کاشت و برداشت این مقدار محصول ذرت علوفه ای، بخش مهمی از نیاز دامداران و مرغ داران به نهاده های دامی در کشور تامین شده است.

وی با بیان اینکه این محصول به عنوان کشت دوم کاشته می شود و امسال به علت کم آبی با کاهش کشت روبرو شده، افزود: از هر هکتار اراضی زیر کشت این محصول بین ۵۵ تا۶۰ تن ذرت برداشت می شود.

 مدیر جهاد کشاورزی پلدشت اضافه کرد: ۵۰ درصد از محصول ۲۹ هزار تنی ذرت علوفه‌ای کشاورزان این شهرستان به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

به گفته سلیم زاده ارقام کشت شده در این اراضی رقم های ۷۰۳، ۷۰۴،  ان اف و رقم ایرانی طاها بوده و تمامی اراضی زیر کشت رفته به روش سیستم آبیاری بارانی بوده که با توجه به تنش آبی امسال در مصرف آب به ازای هر هکتار ۳۰ الی ۳۵ درصد صرفه جویی شده است.

وی اظهار داشت: برداشت ذرت علوفه ای تا نیمه اول آبان ماه در این شهرستان ادامه دارد.

شهرستان پلدشت ۴۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد که از این میزان ۲۲ هزار هکتار آبی و ۲۲ هزار هکتار دیم است.

۸۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دیمی و آبی و ۱۷۰ هزار هکتار زمین دارای قابلیت کشت در آذربایجان‌غربی وجود دارد.

ذرت گیاهی است ازخانواده Poaceae، دگرگشن مخصوص نواحی گرم و معتدل است. مبدا آن آمریکای مرکزی و جنوبی است و احتمالاً توسط هجوم استعمارگران و یا توسط زائران مکه وارد ایران شده است و سابقه کشت آن در قاره‌ های اروپا ،آسیا، آفریقا و اقیانوسیه چندان طولانی نیست.

ذرت از جمله گیاهانی است که مورد توجه خاص دامداران منطقه بوده است. خصوصاً پس از پیدایش ارقام هیبرید با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب، بسیاری از مؤسسه های تحقیقاتی در سراسر دنیا روی این محصول با ارزش سرمایه گذاری و فعالیت های مؤثری انجام داده اند که به موفقیّت های چشمگیری نیز دست یافته اند.