تربت‌حیدریه- ایرنا- رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه گفت: بیشتر اماکن ورزشی این خطه فرسوده و یا نیازمند به بازسازی و به روز شدن است و برای بهینه سازی آنها دست کم به ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

مجید رضایی روز سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش افزود: تنها ۱۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ برای تکمیل استخر نیمه تمام شهرک ولیعصر(عج)  نیاز است.
وی ادامه داد: مدت ۱۶ سال است این استخر با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی معطل مانده و متاسفانه به دلیل فرسودگی این میزان پیشرفت، به ۳۰ درصد تقلیل یافته‌ است.
رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه گفت: از ابتدای امسال تنها ۲۰ میلیارد ریال دریافتی داشته‌ایم و با این رقم ناچیز نمی توان اقدام موثری در تکمیل اماکن ورزشی انجام داد.
رضایی افزود: مهمترین پروژه فعال ورزشی شهرستان تربت حیدریه، بهسازی مجموعه تختی است از جمله این که با مساعدت نماینده  شهرستان در مجلس شورای اسلامی ۲۴ میلیارد ریال اعتبار دریافت کرده‌ایم که تنها ۲۰ میلیارد ریال آن برای مرمت و چمن طبیعی مجموعه ورزشی تختی است.   
وی ادامه داد: در حوزه جوانان بسیار مظلوم هستیم و متاسفانه هیچ اعتباری در سال‌های اخیر برای این حوزه پیش‌بینی نشده و رقم آن تقریبا عددی نزدیک به صفر بوده‌ است.
رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه گفت: اعتبارات این حوزه فقط مربوط به سازمانهای مردم نهاد و طرح‌هایی بوده که افراد عضو در این سمن‌ها برای جذب تسهیلات ارایه می‌کنند.
رضایی افزود:در عین حال با وجود مشکلات و کمبودهای یاد شده زیادی که در حوزه ورزش با آن رو به رو بوده ایم رشد مناسبی در حوزه های مخلتف ورزش داشته ایم مثلا ظرف یک سال اخیر ۱۳۷ مدال استانی‌ و کشوری کسب کرده ایم که ۴۵ مدال سهم بانوان بوده و از سوی دیگر در حوزه روستایی نیز عملکرد بسیار خوبی داشته ایم و توانسته ایم رتبه برتر استان را در ۲ سال اخیر کسب کنیم همچنین حسن تفتیان از ظرفیت های بزرگ ورزشی منطقه تربت حیدریه است و حضور وی در المپیک ۲۰۲۰ توکیو گواه این موضوع است.
وی ادامه داد: سوم آبان امسال نیز به مدت ۶ روز میزبان مسابقات فوتسال نونهالان دسته یک کشور هستیم و تیم فوتسال تربت‌حیدریه و ۲ تیم دیگر از مشهد و سبزوار به عنوان نمایندگان خراسان رضوی در این رقابت‌ها حضور دارند.
رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه گفت: هم اکنون ۳۰ هزار ورزشکار در این شهرستان شناسایی شده‌اند که از این تعداد ۱۰ هزار نفرشان توسط ۴۷ هیات ورزشی ساماندهی شده‌اند.
رضایی افزود: فعالیت اهالی ورزش این خطه در قالب ۵۶ باشگاه‌ فعال و دارای مجوز انجام می‌شود و هم  اکنون پنج هزار و ۳۳۵ ورزشکار دارای بیمه ورزشی در این شهرستان فعالند که از این تعداد ۲۳۸ نفر در حوزه روستایی مشغول هستند.
رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه افزود: تابستان امسال چهار هزار و ۸۰۰ نفر در برنامه های اوقات فراغت اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه شرکت کردند.
رضایی افزود: برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی و مسابقات بومی محلی در چهار بخش مرکزی، بایگ، کدکن و رخ، همایش کوهپیمایی، مسابقات مختلف ورزشی، افتتاح هنرستان تربیت بدنی دختران و همچنین همایش کوهپیمایی خانوادگی بخشی از برنامه‌های  هفته تربیت بندی در تربت حیدریه است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.