عبدالخالق برزگرزاده روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تحقق مسئولیت اجتماعی از سوی دستگاههای مختلف و بویژه در حوزه صنایع نفت و گاز کمک شایانی به مدیریت شهرها و روستاها در راستای رسیدن به توسعه پایدار است.
وی بیان کرد: در این زمینه باید اعتبارات ارزش افزوده و آلایندگی به صورت عادلانه در بین شهرستانهای استان بوشهر توزیع شود.
برزگرزاده ادامه داد: در حوزه شهرها و بویژه شهرهای ساحلی احداث شبکه فاضلاب نیز ضروری است زیرا این مهم از ورود آب های آلوده به دریا جلوگیری و گامی مهم در راستای حفاظت از محیط زیست دریایی است.
وی افزود: همچنین در حوزه مدیریت شهری نیاز است با تعامل سازنده با سازمان همیاری شهرداریهای کشور برای تامین ماشین آلات موردنیاز شهرداریهای استان بوشهر اقدام شود.
برزگرزاده اظهار داشت: تامین ماشین آلات موردنیاز شهرداریها بدون شک گامی مهم در ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات شهرداریها به شهروندان است.
وی افزود: برای استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران نیز انتظار است موانع و مشکلات متعدد فراروی آنها برداشته شود زیرا شهرداریها با اعتبارات محدود خود قادر به انجام همه پروژههای مورد مطالبه از سوی شهروندان نیستند.
برزگرزاده اظهار داشت: در ارتباط با ته لنجی (کالای همراه ملوان) نیز انتظار است پیگیری ویژه صورت گیرد چراکه معیشت عمده مرزنشینان هم استانی از طریق واردت ته لنجی تامین میشود.
وی در بخش دیگری اظهار داشت: تعداد شوراهای اسلامی شهرستانها، بخشها و شهرها به ترتیب در استان بوشهر ۱۰، ۲۵ و ۴۰ شورا است.
رئیس شورای اسلامی استان بوشهر افزود: شمار اعضای شورای اسلامی شهرهای استان بوشهر ۱۸۷ عضو است که از این شمار ۲۳ زن هستند.
وی یادآور شد: در استان بوشهر ۳۶ شهر شورای پنج نفره، هشت شهر شورای هفت نفره و تنها مرکز این استان شورای ۹ نفره دارند.
برزگرزاده اظهار داشت: شمار دهیاریهای استان بوشهر نیز ۳۶۷ دهیاری است که از این شمار ۳۶۵ دهیاری فعال است.
وی افزود: تعداد شوراهای اسلامی در روستاهای استان نیز ۳۸۶ شورا است که از این شمار ۳۴۰ روستا شورای سه نفره و ۴۶ روستا شورای پنج نفره دارند.
برزگرزاده اظهار داشت: شمار اعضای شورای اسلامی در روستاهای استان بوشهر یکهزار و ۲۵۰ نفر است که از این شمار ۱۵۰ نفر زن هستند.
وی افزود: شوراها ظرفیتی ارزشمند در راستای پیشرفت اهداف توسعهای در استان هستند که انتظار میرود از این ظرفیت نهایت استفاده صورت گیرد.