سیدمرتضی نیرومند اسکویی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه این شهرک بزرگترین شهرک صنعتی شمالغرب کشور محسوب می شود، افزود: این شهرک در زمینی به مساحت بیش از ۴۰۶ هکتار اجرا شده است.
وی با بیان اینکه عملیات آماده سازی شهرک صنعتی شهید سلیمی در سال ۱۳۶۷ شروع و در پاییز ۱۳۶۸ به بهره برداری رسیده است، اظهار کرد: برای توسعه این شهرک، محدوده آن به طول ۱۲ هزار و ۹۰۰ متر با اعتبار یک میلیارد و ۷۰ میلیون ریال حفاری شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی گفت: برای آبرسانی به این شهرک نیز با صرف ۳۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال حدود ۱۱ هزار و ۳۵۰ متر لوله گذاری و ۳۸ هزار متر مسیرگشایی معابر انجام شده است.
نیرومنداسکویی با اشاره به اقدامات انجام شده برای دسترسی به این شهرک و تسهیل در تردد به آن، ادامه داد: در این راستا با صرف ۱۰۲ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال حدود ۶ هزار و ۶۰۰ متر خیابان سازی و جاده دسترسی تا مرحله سابگرید (پی سازی و روسازی) ایجاد شده، ۱۱ هزار و ۲۰۰ متر جدول گذاری انجام و یک دهنه پل بر روی کانال شهید سرداری احداث شده است.
وی یادآوری کرد: خط انتقال گاز به طول ۲ هزار و ۲۰۰ متر با اعتبار حدود ۲۸ هزار و ۲۴۶ میلیون ریال در این شهرک در حال اجرا بوده و ساختمان ایستگاه گاز TBS با اعتبار پنج هزار و ۷۵۰ میلیون ریال احداث شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی با بیان اینکه شهرستان آذرشهر با برخورداری از معادن غنی سنگ و کارگاه های فرآوری آن، نیاز به ایجاد شهرک تخصصی در این زمینه دارد، گفت: در این راستا شهرک تخصصی «سنگ شهر» در زمینی به مساحت بیش از ۶۷ هکتار برای استقرار واحدهای صنعتی آماده سازی می شود.
نیرومند اسکویی افزود: در این راستا محدوده شهرک به طول چهار هزار و ۱۰۰ متر با اعتبار حدود ۳۳۰ میلیون ریال حفاری و هشت هزار متر مسیرگشایی معابر انجام شده است.
وی لوله گذاری خط آبرسانی به طول یک هزار و ۶۵۰ متر با اعتبار بیش از چهار هزار و ۲۰۰ میلیون ریال، خیابان سازی تا مرحله سابگرید به طول سه هزار و ۸۸۰ متر و جدول گذاری به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۴۷ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال را از اقدامات انجام شده در این شهرک اعلام کرد.
نیرومند اسکویی یادآوری کرد: برای تامین زیرساخت های ارتباطی در این شهرک، خط کابل مخابرات به طول سه هزار متر با اعتبار حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیون ریال اجرا شده است.
به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی دارای ۵۶ شهرک و ناحیه صنعتی بوده و ۶ درصد از واحدهای تولیدی شهرکهای استان به صنایع بزرگ و ۹۴ درصد از واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی به صنایع کوچک و متوسط اختصاص یافته است.