به گزارش ایرنا، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در کردستان روز سه شنبه در آیین افتتاح این خوابگاه دانشجویی اظهار داشت: عملیات ساخت این خوابگاه از سال ۱۳۹۶ آغاز شد و برای احداث آن بالغ بر ۵۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
مهدی طالبی افزود: این خوابگاه دارای پنج هزار مترمربع زیربنا بوده که در سه طبقه و ۱۹۰ اتاق ساخته شده است.
وی ظرفیت این خوابگاه را ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در این خوابگاه، امکانات لازم برای معلولان جسمی حرکتی نیز پیش بینی شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در کردستان اضافه کرد: این خوابگاه با بهترین و مدرنترین مصالح ساخته شده و توان تحمل زلزله بالای هشت ریشتر را نیز دارد.
امام جمعه سنندج نیز در این مراسم اظهار داشت: دانشگاه مرکز تعلیم و تربیت و انسان سازی است که خدمت به این بخش، توسعه، پیشرفت و آبادانی را در پی دارد.
ماموستا فایق رستمی ادامه داد: استان کردستان ظرفیت ها و منابع خدادادی بسیاری را در اختیار دارد که امیدواریم دولت سیزدهم از این امکانات جهت ارتقای مراک زعلمی و آموزشی استان بهره بگیرد.
امروز همزمان با افتتاح خوابگاه دانشگاه کردستان ۲ خوابگاه دیگر متعلق به دانشگاه ارومیه و علوم پزشکی سمنان نیز که به همت بنیاد ۱۵ خرداد احداث شده بودند، با دستور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به صورت ویدئو کنفرانس به بهرهبرداری رسید.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.