مهاباد- ایرنا- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی گفت: احیای فریضه‌های امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین برنامه‌های این ستاد به‌شمار می‌رود که با مشارکت گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی امکان‌پذیر است.

حجت الاسلام بهنام دل‌ریش روز سه شنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر تکاب با تبریک فرارسیدن هفته وحدت افزود: قالب‌هایی در این ستاد مشخص شده تا گروه‌های جهادی و تشکل های مردمی با احساس تکلیف، نه تنها در مورد حجاب بلکه در موضوعات مختلف فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه امر به معروف و نهی از منکر، یک واجب مشترک بین پیامبران بود اظهار داشت: مطالبه‌گری که مدنظر مقام معظم رهبری است توسط گروه‌های جهادی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر محقق می‌شود و احیای این فریضه‌ها در جامعه شکل می‌گیرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی ادامه داد: جامعه اسلامی با امر به معروف و نهی از منکر از مسیر خود منحرف نمی‌شود از این رو مطالبه گری صحیح و به دور از هیجان توسط گروه‌های جهادی جامعه را از بی‌تفاوتی در این زمینه خارج می‌کند.

امام جمعه تکاب نیز در این جلسه با بیان اینکه نقشه جامع عملی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر نداریم گفت: اقدام عملی، هماهنگ و طراحی شده در زمینه امر به معروف و نهی از منکر باید انجام‌ شود.

حجت الاسلام رحیمی افزود: آسیب‌های این حوزه باید شناسایی و با اولویت‌بندی رفع و راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر باید بازطراحی شود.

وی با بیان اینکه منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه مطالبه‌گری و امر به معروف و نهی از منکر جدی گرفته شود، اظهار داشت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید از نهاد خانواده شروع شود و در زمینه معضل های فرهنگی این امر بسیار مهم است.

فرماندار تکاب نیز در این جلسه با اشاره به اینکه تغییر روش در شیوه‌های امر به معروف و نهی از منکر ضروری است گفت: افراد عالم، آگاه و شایسته  که مقبولیت اجتماعی دارند در این زمینه باید فعال شده و نقش موثرتری ایفا کنند.

امیر ستوده‌فر افزود: فعالیت های این حوزه باید به گونه ای باشد که منجر به نتیجه مطلوب و اثر بخش شود براین اساس لازم است کمیته‌های مختلف در ستاد امر به معروف و نهی از منکر تشکیل و فعال شوند.

وی با تاکید بر شناسایی آسیب‌ها، نقص‌ها و منکرهای جامعه ادامه داد: باید اخلاق مداری در امر به معروف و نهی از منکر لحاظ و مشکلات و منکرها بصورت ریشه ای بررسی شود تا به هدف واقعی دست یافت.

وی افزود: دستیابی به این مهم نیز در سایه تغییر فرهنگ عمومی جامعه است.