تهران- ایرنا- رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین گفت: ملت فلسطین با جلوه‌گاهی از وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته و روح ملی فلسطین یکپارچه را مجدداً احیا کرده و به وسیله آن، مشعل‌های مقاومت و چراغ‌های آزادی و قهرمانی را روشن کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  احمد بحر، عصر سه‌شنبه در نخستین روز برگزاری سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام (ص)، با اشاره به اینکه این کنفرانس در ایجاد وحدت میان امت اسلامی مؤثر خواهد بود و موجبات حمایت از پایداری، مقاومت و دلاوری ملت فلسطین را فراهم خواهد کرد، افزود: من از سرزمین بیت‌المقدس، از قلب منطقه محاصره شده غزه با شما سخن می گویم؛ غزه پایدار، سرزمین مقاومت، پایداری و ایستادگی در مقابل رژیم صهیونیستی.

وی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از رهبر و ملت جمهوری اسلامی ایران که با وجود برنامه‌ریزی‌های شوم رژیم جنایتکار صهیونیستی در محو و نابودسازی مردم شجاع و مقاوم غزه، همواره در امر حمایت از مقاومت فلسطین، یاری رسانی به فلسطین و ملت فلسطین، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند، گفت: همچنین از هرکس که در گذشته و حال، ملت فلسطین را مورد حمایت خود قرار داده و از حقوق غصب شده آنان حمایت و در پیروزی آنان نقش آفرینی می کند، قدردانی می‌کنم.

احمد بحر افزود: به برکت عملیات سیف القدس (شمشیر قدس)، لحظه تاریخی منحصر به فردی در گستره تاریخ جنگ با دشمن صهیونیستی، ایجاد شده است که توانسته معادلات جدیدی را ترسیم و قوانین جدیدی را در بازی جنگ طراحی کند و بدین ترتیب، فرماندهان رژیم صهیونیستی را مجبور به چشیدن تلخی طعم شکست نماید. به خواست خداوند و در سایه‌ دستاوردهایی همچون نزدیک شدن به موعد  پیروزی و آزاد سازی فلسطین، در اراده و آگاهی ملت فلسطین و تمامی ملت‌های عربی و اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا نفوذ پیدا کرده و اندیشه پاکسازی زمین و مقدسات از لوث وجود اشغالگران را نهادینه ساخته است و بر این موضوع  تأکید داشته که مسئله قدس و مسجد الاقصی خط قرمزی است که نمی توان آن را نقض کرد و نادیده انگاشت و مسئله قدس را در دل های آحاد ملت فلسطین به سر منشأ هر حرکتی تبدیل ساخته است.

رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین ادامه داد: از مصادیق این پیروزی‌ها می‌توان به دستاوردهای عملیات سیف القدس (شمشیر قدس) اشاره کرد که با ایجاد وحدت میان فلسطینیان تحت لوای دفاع از قدس و مقدسات متبلور شد. ملت فلسطین در قدس و کرانه باختری و نوار غزه و همچنین در اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و نیز فلسطینیان ساکن در اردوگاه‌ها، به خاطر می‌آورند که با جلوه‌گاهی از وحدت، لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی انداخته و روح ملی فلسطین یکپارچه را برای معرفی به ملتمان، مجدداً احیا کردند و به وسیله آن مشعل‌های مقاومت و چراغ‌های آزادی و قهرمانی را روشن ساختند و همزمان این نکته را به اشغالگرانی که هیچ جایگاهی در سرزمینمان ندارند، گوشزد ساختند که پایان کار آنها، از آنچه همگی تصور می‌کنند، نزدیک‌تر است.

وی تأکید کرد: این دیدگاه که پایان کار رژیم صهیونیستی نزدیک است، یک دیدگاه واقعی و منطبق با تمامی معیارها، واقعیت‌ها و شواهد موجود است و همگی حکایت از آن دارند که سقوط اسرائیل روز به روز نزدیک‌تر می‌شود.

احمد بحر در ادامه تأکید کرد: به تمام امت اسلامی این اطمینان را می‌دهیم که مقاومت فلسطین هم اکنون برای دفاع از ملت و برای تحقق پیروزی قدس و سرزمین معراج پیامبر(ص)، با تمام توان خود در آمادگی کامل به سر می‌برد. شمشیر قدس از این پس هیچگاه در غلاف نمی‌ماند و در هر زمان، با تمام توان و آمادگی برای لبیک به ندای قدس و مسجد الاقصی آماده است تا با هرگونه دشمن متجاوزی که بر ملت ما ، سرزمین ما و مقدسات ما می‌تازد، مقابله کند.

وی اظهار کرد: امروز امت اسلامی بیش از هر چیز دیگر نیازمند وحدت و یکپارچگی در برابر طاعون رژیم صهیونیستی است. رژیمی که ارزش‌ها، منافع و بقای این امت را مورد تهدید قرار می‌دهد و برای رهایی از این آلودگی و عصیان، هیچ راهی جز ایجاد یک اتحاد همه‌جانبه میان جوامع و ملت‌های مسلمان وجود ندارد ، از همین رو است که اهمیت کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی به منصه ظهور می‌رسد. کنفرانسی که همه ساله توسط کشور دوست و برادر، جمهوری اسلامی ایران و به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با مشارکت دانشمندان، اندیشمندان، نخبگان سیاسی و اساتید دانشگاهی کشورهای مختلف جهان و به ویژه کشورهای اسلامی برگزار می‌شود و به اهمیت وحدت اسلامی می‌پردازد و علما و اندیشمندان در خصوص عوامل و زمینه‌های تحقق آن به بحث و تبادل نظر می پردازند.

وی تصریح کرد: ضروری است تمامی جوامع عربی و اسلامی با یکدیگر متحد شوند و در برابر توافقات خیانت آمیز عادی‌سازی روابط با اسرائیل، به مقابله برخیزند. امید است که جریان عربی اسلامی قدرتمندی به صورت قانونی تشکیل شود تا بتواند جرایم جنگی و جنایاتی را که اسرائیل بر ضد ملت ما مرتکب شده است، در محافل بین‌المللی و منطقه‌ای  محکوم ساخته و فرماندهان این رژیم را به عنوان جنایتکاران جنگی به دادگاه‌های بین‌المللی ویژه جنایتکاران جنگ تحویل دهد و استراتژی عربی اسلامی واحدی را برای باز پس گیری  زمام امور و خنثی سازی توطئه‌های صهیونیستی و آمریکایی ترسیم کند.

وی در ادامه به برگزاری مراسم روز جهانی قدس که لبیک به ندای قدس و مسجدالاقصی است و همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: این مراسمی است که رهبر فقید انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) با هدف تمرکز بخشیدن به مسئله فلسطین و توجه اذهان عمومی و وجدان مردم در حفظ و پاسداشت همیشگی مسئله فلسطین به عنوان یک موضوع دارای اولویت ویژه، آن را  پایه گذاری کردند.

وی یادآور شد که ملت فلسطین با حفظ تمامی حقوق ثابت و مشخص خود، در وطن خود و جغرافیای سرزمین خود پایدار بوده و مقاومت فلسطین پاسدار میثاق شهدا و رزمندگان و حفظ ارزش ایثار و فداکاری آنان خواهد بود و به یاری خداوند متعال، امید امت اسلامی و عربی را در به بار نشاندن این فداکاری‌ها و جانفشانی‌ها  تا زمان تحقق پیروزی و آزادی فلسطین، ناامید نخواهد ساخت و در امر پاسداشت از سرزمین، ملت، مقدسات، حقوق فلسطینیان و دلاورمردی‌های مقاومت در برابر اشغالگران، از پای نخواهد نشست.

رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین در پایان از شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت دعوت به عمل آورد تا در بازدید از منطقه تحت محاصره غزه، رنج‌ها و مشکلات حقیقی ملت مقاوم و رزمنده فلسطین  را از نزدیک شاهد باشند.

سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در یک نگاه

همزمان با آغاز هفته وحدت سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با موضوع اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام با حضور جمعی از متفکران و اندیشمندان اسلامی از ۵۲ کشور جهان به صورت حضوری و مجازی و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تهران آغاز به کار کرد.

هشت محور و موضوع سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، جنگ و صلح عادلانه، اخوت اسلامی و مبارزه با تروریسم، آزاد اندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تکفیری و افراطی گری، همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنش ها و منازعات، احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمت شکنی و توهین، تبیین امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی، فلسطین و مقاومت اسلامی و بزرگداشت مرحوم آیت الله محمدعلی تسخیری است.

هدف از برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در بین مسلمانان، همفکری علماء و دانشمندان جهت تقریب دیدگاه‌های علمی و فرهنگی آنان و نیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت دستیابی به وحدت اسلامی و تشکیل امت واحده در جهان اسلام و حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه‌ کارهای مناسب در این خصوص است.

در این کنفرانس ۵۱۴ سخنرانی برگزار می شود که ۲۳۰ سخنرانی با حضور ۵۲ مهمان از ۱۶ کشور به صورت حضوری و ۱۸۰ سخنران از شخصیت های فرهنگی و سیاسی داخل کشور خواهد بود. همچنین۳۶۰ سخنرانی به صورت وبیناری است که شامل ۱۸۰ سخنرانی خارجی و بین المللی و ۱۸۰ سخنرانی ایرانی است. این سخنرانی ها از کانال های یک و دوی کنفرانس وحدت پخش می‌شوند.