مهدی دوستی ظهر عصر سه شنبه در دیدار با علمای اهل سنت هرمزگان ضمن تبریک گرامیداشت هفته وحدت، با بیان اینکه دغدغه مردم در خصوص اشتغال و برخورداری از رفاه، یک دغدغه درست و بهحق است، افزود: اگر در هرمزگان خواهان پیشرفت هستیم، باید بستر گفت و گو و مشارکت مردم در تصمیم گیری ها فراهم شود.
وی، با بیان اینکه انحصار، ایجاد محدودیت و قوانین پیچیده مجوزها، مردم و کشور را دچار مشکل کرده است، ادامه داد: اگر در عرصه عمل این ۲ بستر مهم محقق نشود و تصمیم ها بر مبنای خرد جمعی اتخاذ نشود، در واقع عوایدی برای مردم نخواهد داشت.
استاندار هرمزگان با اشاره به چرایی نداشتن تحرک و سکون در برخی بخش ها، تصریح کرد: تلاشهایی که در استان برای پیشرفت صورت گرفته است، در برخی از بخش ها در خور توجه بوده اما به اندازه ای نبوده که بتواند بستر پرظرفیت هرمزگان را برای دستیابی به تحول و توسعه به حرکت درآورد.
دوستی، با طرح این پرسش که چرا هرمزگان با مساحتی مشابه بسیاری از کشورهای همسایه و برخورداری از ظرفیت های فراوان باید از نظر شاخصهای رشد و توسعه یافتگی دچارعقبماندگی باشد، ادامه داد: باید برای جبران این عقب ماندگی، نخبگان و مردم دست به دست هم بدهند که پیشرفت همراه با عدالت که مدنظر رهبرمعظم انقلاب بوده، محقق شود.
وی گفت: توسعه ای که در استان هرمزگان اتفاق افتاده است، پیشرفت همراه با عدالت نیست، همچنین توسعه نامتوازن صنعتی که مبتنی بر ایجاد بنگاه های صنعتی بزرگ مقیاس است که منفعت چندانی برای مردم نداشته است.
مقام عالی اجرایی هرمزگان با انتقاد از پیچیده کردن فرآیند راه اندازی کسب و کارها، بیان کرد: اگر شما فرماندار یا مدیری را دیدید که پرونده سرمایه گذاری یک فرد را در دست گرفته و برای حل مشکل آن تلاش می کند به او نباید خیلی شک کرد؛ باید نسبت به مدیری تردید کرد که نه تنها مشکلات را حل نمی کند بلکه مانع تراشی می کند.
دوستی اضافه کرد: با توجه به کمبود منابع دولتی، تنها راه پیشرفت استان، استفاده از ظرفیت سرمایهگذاران، تکریم و سرعت بخشی در کار آنان به عنوان برنامه محوری دولت در هرمزگان است.
وی همچنین از آغاز فرآیند شناسایی پهنه های آماده سرمایه گذاری و دریافت مجوزها در نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: گرفتن مجوز سرمایه گذاری در پهنه های خالی از مجوز در نقاط مختلف استان، با ایجاد مزیت نسبی، تمایل به سرمایهگذاری در این مناطق را افزایش می دهد.
استاندار هرمزگان عنوان کرد: تمام تلاشمان این است که با رکن عدل و عقل کارها را به پیش ببریم و اگر غیر از این مسیر راه دیگری را برویم، به طور قطع این پیشرفت و توسعه ناپایدار خواهد بود.
در نشست امروز همچنین علمای اهل سنت مناطق مختلف هرمزگان، ضمن اعلام آمادگی برای افزایش تعامل بین جامعه اهل سنت و همکاری با دولت آیت الله رییسی و استاندار هرمزگان، پیشنهادها و درخواست های خود را در حضور استاندار مطرح کردند.
دوازدهم ربیع الاول برابر با ۲۷ مهرماه ، سالروز میلاد پیامبر بزرگوار اسلام به روایت اهل سنت و هفدهم ربیع الاول برابر با دوم آبان ماه سالروز میلاد آن حضرت به روایت شیعیان است و بین این دو تاریخ، هفته وحدت نامگذاری شده است.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه انحصار، ایجاد محدودیت و قوانین پیچیده مجوزها، مردم و کشور را دچار مشکل کرده است، گفت: به جای اعطای مجوز واردات با احجام بالا به یک نفر، می توان از ظرفیت مجوزها برای تقویت بازارچه های مرزی بهره برد و آن را به افرادی که به صورت سنتی و با لنج کار واردات را انجام می دهند واگذار کرد که مردم محلی نیز از منافع همجواری با دریا بهره مند شوند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان، مهندس مهدی دوستی ظهر امروز سه شنبه در دیدار با علمای اهل سنت هرمزگان، ضمن تبریک به مناسبت میلاد رسول مکرم اسلام (ص)، امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت، با بیان اینکه دغدغه مردم در خصوص اشتغال و برخورداری از رفاه، یک دغدغه درست و بهحق است، اظهار کرد: اگر در هرمزگان خواهان پیشرفت هستیم، باید بستر گفتگو و مشارکت مردم در تصمیم گیری ها فراهم شود.
وی افزود: اگر در عرصه عمل این دو بستر مهم محقق نشود و تصمیم ها بر مبنای خرد جمعی اتخاذ نشود، در واقع عوایدی برای مردم نخواهد داشت.
استاندار هرمزگان با اشاره به چرایی عدم تحرک و سکون در برخی بخش ها، تصریح کرد: تلاشهایی که درهرمزگان برای پیشرفت صورت گرفته است، در برخی از بخش ها در خور توجه بوده اما به اندازه ای نبوده که بتواند بستر پرظرفیت هرمزگان را برای دستیابی به تحول و توسعه به حرکت درآورد.
دوستی، با طرح این پرسش که چرا هرمزگان با مساحتی مشابه بسیاری از کشورهای همسایه و برخورداری از ظرفیت های فراوان باید از نظر شاخصهای رشد و توسعه یافتگی دچارعقبماندگی باشد؟ ادامه داد: باید برای جبران این عقب ماندگی، نخبگان و مردم دست به دست هم بدهند که پیشرفت توأم با عدالت که مدنظر مقام معظم رهبری است محقق شود.
وی گفت: توسعه ای که در استان اتفاق افتاده است، پیشرفت توأم با عدالت نیست؛ چه در بعدجغرافیا که شما منطقه ای مانند کیش برخوردار را دارید و از سوی دیگر بشاگرد با آن همه محرومیت ؛ همچنین توسعه نامتوازن صنعتی که مبتنی بر ایجاد بنگاه های صنعتی بزرگ مقیاس است که منفعت چندانی برای مردم هرمزگان نداشته است.
مقام عالی اجرایی هرمزگان ضمن انتقاد از پیچیده کردن فرآیند راه اندازی کسب و کارها، بیان کرد: اگر شما فرماندار یا مدیری را دیدید که پرونده سرمایه گذاری یک فرد را در دست گرفته و برای حل مشکل آن تلاش می کند به او نباید خیلی شک کرد؛ باید نسبت به مدیری تردید کرد که نه تنها مشکلات را حل نمی کند بلکه مانع تراشی می کند.
وی با بیان اینکه انحصار، ایجاد محدودیت و قوانین پیچیده مجوزها، مردم و کشور را دچار مشکلات کرده است، تصریح کرد: به جای اعطای مجوزواردات با احجام بالا به یک نفر، می توان از ظرفیت مجوزها برای تقویت بازارچه های مرزی بهره برد و آن را به افرادی که به صورت سنتی و با لنج کار واردات را انجام می دهند واگذار کرد که مردم محلی از منافع همجواری با دریا بهره مند شوند.
استاندار هرمزگان اضافه کرد:
دوستی همچنین از آغاز فرآیند شناسایی پهنه های آماده سرمایه گذاری و اخذ مجوزها در نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: اخذ مجوز سرمایه گذاری در پهنه های خالی از مجوز در نقاط مختلف استان، با ایجاد مزیت نسبی، تمایل به سرمایهگذاری در این مناطق را افزایش می دهد.
وی عنوان کرد: تمام تلاشم ما این است که با دو رکن عدل و عقل کارها را به پیش ببریم و اگر غیر از این مسیر راه دیگری را برویم، به طور قطع، این پیشرفت و توسعه ناپایدار خواهد بود.
در نشست امروز همچنین علمای اهل سنت مناطق مختلف هرمزگان، ضمن اعلام آمادگی برای افزایش تعامل بین جامعه اهل سنت و همکاری با دولت آیت الله رییسی و استاندار هرمزگان، پیشنهادات و درخواست های خود را در حضور استاندار هرمزگان مطرح کردند.