به گزارش ایرنا؛ ماموستا مُلا «قادر قادری» روز سه شنبه در مراسم جشن میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و هفته وحدت که با حضور جمعی از مقامات استانی و محلی و مردم و روحانیون در مسجد قبا پاوه برگزار شد، افزود: یکی از توطئه های دشمنان ، قیام دین علیه دین است که در این راستا باید هوشیار باشیم.
وی تصریح کرد: با هوشیاری ملت ایران، عقلانیت فریقین و تدابیر مقام معظم رهبری، از پیام های داعش و تروریست ها ترس و واهمه ای نداریم و آنچه بسیار ضروری است تجدید نظر مدیران و مسئولان در عملکرد خود و خدمت به مردم است.
امام جمعه پاوه با بیان اینکه جنگ غرب با اسلام جنگ عقیدتی است اظهار داشت: حضور آمریکا در ممالک اسلامی با شعار مبارزه با داعش و تروریست کذب و دروغ محض است چرا که در بسیاری از مواقع خود آنها سازنده جریانات هستند.
ماموستا قادری ادامه داد: آمریکا پس از ترک افغانستان بعد از ۲۰ سال ، همه تسلیحات سبک و سنگین را در اختیار طالبان گذاشته و این بیانگر آن است که علیه مسلمانان توطئه دارند و باید هوشیار باشیم.
وی اضافه کرد: وظیفه علما و روحانیون این است در مقابل هر نوع تحقیر ، افراطی گری ، انفجار و انتحار و کشتار نباید سکوت کنند.
امام جمعه پاوه گفت: امروز باوجود توطئهها و ترفندهای دشمنان ، کشور ایران مانند افغانستان و عراق و سوریه نیست و این نتیجه ایستادگی مردم است.
ماموستا قادری با بیان اینکه هر نوع اقدام برای ایجاد تفرقه و اختلاف شیعه و سنی محکوم است افزود: دعوت ما اعتدال به دنبال دارد و مردم مرزنشین این دیار اجازه نداده اند تندروها و سلفی ها در این شهرستان اعلام حضور کنند و با وحدت و تفاهم درکنار هم زندگی می کنیم.
وی افزود: به گفته مسئولان ، وضعیت شهرستان پاوه از نظر امنیت فیزیکی و اجتماعی در مقایسه با نقاط دیگر خوب و متمایز است.
امام جمعه پاوه با بیان اینکه تاریخچه جشن میلاد در مناطق کُردنشین ۹ قرن قدمت دارد، گفت: در منطقه اورامانات نیز جشن میلاد پیامبر(ص) جایگاه خاصی داشته و روحانیون این شهرستان در سالهای اول پیروزی انقلاب ، در جشن های میلاد پیام انقلاب را به مردم رسانده اند.
شهرستان مرزی پاوه با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۳
کرمانشاه - ایرنا - امام جمعه پاوه، بیداری را مهمترین نیاز جامعه اسلامی دانست و گفت: توطئهها و هجمههای فرهنگی دشمنان به حدی فراوان شده که شناخت و آگاهی ما در مقابل آنها کم است و می طلبد که سطح دانش و اطلاعات را به روز کنیم.