محمدرضا صباغیان بافقی سهشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همکاری معادن و اختصاص بخشی از عوارض برای کمک به توسعه هر منطقه جزو مقررات است که تاکنون در این مورد پیگیری های لازم شده و این موضوع همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: در این خصوص اداره صنعت، معدن و تجارت ( صمت ) و سایر مسئولان و دستگاههای شهرستان برای تحقق موضوع که مطالبه عمومی است بیش از گذشته ماموریت قانونی خود را انجام دهند.
نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، هرات، مروست و ابرکوه در مجلس یازدهم اظهارکرد: جذب عوارض معادن در هر منطقه برای فعالیتهای عمرانی نقش اساسی در توسعه متوازن دارد.
صباغیان بیان کرد: رعایت مقررات و پیگیری آن برای تحقق کامل از سوی مجلس و دولت در هر منطقه صورت میگیرد و کار اصلی هر نماینده در عمل قانونگذاری و سپس نظارت بر امور است .
یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت چهار نماینده در مجلس دارد.
جمعی از شهروندان مهریزی با اشاره به اینکه در شهرستان معادن کوچک و بزرگی وجود دارد بر ضرورت مشارکت و ارتقای سهم آنها در توسعه پایدار و اشتغال در سال جهش تولید را خواستار شدند.
یکی از اساسیترین و موثرترین عوامل مهم برای عمران ، آبادانی ، تولید و اشتغال مولد و مفید هر منطقه به خصوص در مناطق بیابانی که با بحران کمآبی دست و پنجه نرم میکند ،استفاده منطقی از ظرفیت بخش صنعت و معدن است.
در مهریز به رغم وجود ظرفیتهای خوب معدنی که دارد سالهای گذشته به علل مختلف سهم این بخش نسبت به سایر لوازم توسعه همه جانبه کمتر مورد عنایت قرار گرفته در حالی که باید آنها به مسوولیت اجتماعی خود عمل کنند.
بر اساس آخرین آمار موجود هماکنون ۲۷ معدن در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۲۲ مورد آن فعال است و بیشتر آنها مربوط به بخش شن و ماسه و سنگ است و فعالیت معادن در منطقه طبق مقررات در چارجوب قانون صورت میگیرد.
در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی مانند سنگ آهن، سرب و روی، اورانیوم، خاک های صنعتی، باریت و از این قبیل وجود دارد و در سه هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی آن بیش از ۸۰۰ نوع محصول تولید می شود.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.