به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی و امور بینالملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، نقشینه ارجمند هدف این جشنواره شناسایی استعدادهای برتر، آشنایی بیشتر دانشآموزان با مقوله پژوهش، ترویج فرهنگ نوآوری و کاربردی کردن آن است، افزود: با توجه به شرایط همهگیری بیماری کرونا طبق هماهنگیهای انجام شده، دانشآموزان ارایهکننده طرح با حضور در مرکز استان به دفاع از طرح خود پرداختند.
وی ادامه داد: همچنین در جلسه مصاحبه، رییس یا نماینده بنیاد نخبگان استان، رییس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان و یک نفر داور تخصصی حضور داشتند و سرداوران، داوران، ناظران و اعضای دبیرخانه نیز بهصورت مجازی در این جلسه حاضر شدند وبهطور فعالانه با دانشآموز مصاحبه کردند تا ارزیابی دقیقی از عملکرد آنها به دست آورند.
معاون دانشپژوهان جوان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: در این مرحله ۲۲۶ طرح از استانهای مختلف کشور و در گروههای علمی گانه مورد ارزیابی قرار میگیرند و پس از آن طرحهای منتخب برای داوری نهایی به سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال خواهد شد تا در فرایند داوری آن سازمان نیز مورد بررسی قرار گیرند.
نقشینه یادآور شد: در فاصله زمانی سه ماهه برای ثبتنام در بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی (بخش دانشآموزی)، تعداد ۲ هزار و ۳۶۳ طرح (در ۱۷ گروه علمی) در سامانه reg.sampad.gov.ir ثبت شد که داوران و سرگروههای علمی پس از پالایش اولیه حدود ۲۲۶ طرح را بر اساس ملاکهای جشنواره از قبیل خلاقیت و نوآوری و... حایز شرایط مطلوب برای مصاحبه دانستند و از طراحان آنها برای ارایه حضوری دعوت می شوند.
وی افزود» مراسم پایانی و تقدیر از برگزیدگان، با همکاری بنیاد ملی نخبگان و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی با حضور مسوولان کشوری در آذرماه برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، ثبت نام بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی هفتم تیرماه آغاز شد. مهلت ثبت نام در این دوره از جشنواره جوان خوارزمی تا ۱۱ تیر بود.