مشهد- ایرنا- معاون رییس جمهوری در امور مجلس گفت: رییس جمهوری تاکید دارد که هر تصمیمی در دولت گرفته می‌شود پیوست رسانه‌ای داشته باشد و وزیران موظفند هر شبهه‌ای مطرح ‌می‌شود، توضیحات لازم را برای تنویر افکار عمومی بدهند.

سیدمحمد حسینی چهارشنبه شب در نشست مجازی با عنوان جوانان، پیشگامان نهضت تبیین که به همت دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در مشهد برگزار شد، افزود: هر تصمیمی که گرفته می‌شود تبعاتی دارد و بر همین اساس این تاکید از سوی ریاست جمهوری وجود دارد تا تصمیم ها با کارشناسی دقیق صورت گیرد تا مشکلی برای مردم پیش نیاید.

وی افزود: وزیران نیز باید تیم رسانه‌ای قوی داشته باشند تا حرف‌های نادرستی که بعضا به نقل از آنها در سطح جامعه و برای دلسرد کردن مردم مطرح می‌شود، را شناسایی کرده و به سرعت در آن خصوص روشنگری کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهوری ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز می‌توانند با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارند، پاسخگوی شبهاتی که در میان مردم حوزه های انتخابیه خود وجود دارد، باشند.

حسینی افزود: هر مقدار که در پاسخگویی به شبهات دشمن سازماندهی شده‌تر کار کنیم و با هم در تعامل باشیم بهتر و نتیجه‌بخش‌تر است ولی در این عرصه حضور فردی را نیز نمی توان بی اثر دانست، زیرا براساس وظیفه اسلامی نباید ساکت بود و همه موظف به اقدام و تاثیرگذاری هستیم.

او بیان کرد: مسوولان کشوری برای حل مشکلات مردم در تلاش هستند و دشمن هم در تلاش بیشتری است تا با اتهاماتی که مطرح می‌کند، امیدی را که در کشور شکل گرفته است، به ناامیدی مبدل کند.

حسینی اظهار کرد: ایرادها باید با نقد دلسوزانه مطرح شود که یقینا این با اتهام زنی تفاوت دارد و امیدواریم همانگونه که مشکل واردات واکسن کرونا برطرف شد، با کمک یکدیگر گره‌ها را یکی پس از دیگری باز کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت حضور جوانان در روشنگری مسائل کشور و ایجاد امید، گفت: نباید میدان را به دشمن سپرد تا با طرح شبهات بدون پاسخ، مردم را ناامید کند، دشمن بر اساس اصل دشمنی، موضوعات مختلف و نقاط قوت کشور را تحریف می‌کند، به همین دلیل باید ما هم منسجم‌تر و دقیق‌تر در مقابل دشمن بایستیم.

معاون رییس جمهوری در امور مجلس، لازمه روشنگری را شناسایی دقیق مساله دانست و افزود: برای پاسخ باید به افرادی که اطلاعات دقیقی دارند مراجعه کرد تا تمام زوایا روشن شود و سپس متناسب با مخاطب و با ادبیات او، اطلاعات را به درستی به مردم منتقل کرد.

حسینی به ویژگی های پیامبر اسلام (ص) و جهاد او در تبیین دین اشاره و اظهار کرد: از زندگی پیامبر اکرم (ص) باید الگو گرفت، زیرا در زمان بعثت، هیچ نیرو و سلاحی به جز مکتب دینی و فکری نداشت اما توانست انسانها را تحت تاثیر منطق خود قرار دهد و با بیان آیات الهی، انسانها را جذب کند.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با تمام جوسازی هایی که علیه پیامبر می شد، ایشان شرح صدر و استقامت را در پیش گرفت و ما نیز برای کار تبلیغی خود که دعوت به سوی خداست، باید استقامت و شرح صدر را در خود تقویت کنیم.

حسینی افزود: استقامت کار سختی است و در طول انقلاب اسلامی شاهد ریزش برخی مبارزان بودیم که یا آلوده شدند و یا دیگر نتوانستند استقامت به خرج دهند، ولی اکنون شاهد رویش‌هایی در نسل جوان هستیم که با جدّیت و اهتمام افزون‌تری مسیر انقلاب را طی می‌کنند.

او با اشاره به اخلاق ائمه اطهار (ع) و پیامبر اسلام (ص) بیان کرد: آنها با خلق حسنه خود افرادی را که علیه آنها توهین و تندی می‌کردند، جذب کردند و ما نیز برای روشنگری در قبال شبهات باید این روش را در پیش بگیریم.

معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: حتی اگر جدال و مناظره‌ای هم انجام دهیم باید با روش نیکو در پاسخگویی باشد و نمی‌توانیم بگوییم چون در مقابل دشمن قرار داریم، محق هستیم از روش نادرست استفاده کنیم.

وی با اشاره به نگاه رهبر انقلاب در موضوع تبیین و حرکت جهادی افزود: ایشان از جوانان بیش از افراد دیگر جامعه انتظار دارند بر همین اساس قرار نیست یک مسوول اقدام به شبهه زدایی کند، بلکه هر فرد انقلابی که به خوبی بتواند اندیشه‌های انقلاب را تبیین کند، در این خصوص وظیفه‌ای به گردن دارد.

حسینی به حادثه عاشورا و کربلا اشاره کرد و گفت: اگر بعد از حادثه عاشورا، روایت صحیح و تبیینی شکل نمی‌گرفت، ماهیت پلید بنی‌امیه شناخته نمی‌شد و آنها به خواسته خود می‌رسیدند.

او گفت: در موضوع دفاع از حرم و جبهه مقاومت نیز اگر حرکت سردار شهید سلیمانی را به خوبی توضیح نمی‌دادیم، دشمن هرگونه که می‌خواست ماجرا را توضیح داده و به نفع خود تبیین می‌کرد.

معاون رییس جمهوری افزود: جنگیدن در فضای رسانه ای تمهیدات خود را می‌طلبد و باید افرادی که می خواهند در این حوزه فعال باشند روش‌ها و راه های مورد استفاده در این موضوع را به خوبی بشناسند. زیرا دشمن با شبهات و دروغ هایی که توسط منافقان و وابستگان آل سعود در جامعه مطرح می‌کند به دنبال خواست خود است و تلاش نیروهای انقلابی برای پاسخگویی به عنوان عبادت تلقی می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه دشمن با تقطیع گفته ها، طرح گزاره های نادرست، عدم انتشار موفقیت های کشور و بزرگ نمایی ایرادات، دست به جنگ روانی در جامعه می زند تا مردم را سردرگم سازد، گفت: نیروهای انقلاب باید با بررسی شبهه و بیان پاسخ صحیح، مجال آنرا از دشمن بگیرند که انقلاب را زیر سوال ببرد، زیرا قانع کردن افکار عمومی نه تحکمی که اقناعی باید باشد.

وی عنوان کرد: دشمن در جنگ نظامی به خواسته خود نرسید و در جنگ اقتصادی هم به آنچه که می خواست نرسید و اکنون به دنبال جذب جوانان کشور با اهداف خود است و به همین دلیل سعی در ایجاد شبکه های فارسی زبان با عنوان روشنگری و شبهه افکنی از طریق فضای مجازی در میان جامعه دارد، بر همین اساس ما نباید در پاسخگویی به این شبهات منفعلانه عمل کنیم بلکه باید به سطحی برسیم که آنها را به چالش بکشیم.

حسینی افزود: باید تهدید در فضای مجازی را به فرصت تبدیل کرد زیرا مکتب ما برگرفته از آموزه‌های قرآنی و برحق است و در صورت استفاده مطلوب و مناسب از این فضا، سایر افراد در کشورهای دیگر دنیا امکان شنیدن و پذیرش سخنان حق دین ما را خواهند داشت.

معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: برای تاثیرگذاری بیشتر باید مضمون و محتوای سخن دقیق باشد و با استفاده از هنر آن را ارئه دهیم زیرا ظاهر زیبا و باطن عمیق در اثرگذاری سخن بسیار موثر است.