رشت _ ایرنا _ ساختمان جدید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان با حضور رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و اعضای این کمیسیون، مسئولان استانی و مدیران دانشگاهی مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت.

رییس دانشگاه گیلان روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از این مرکز گفت:  این دانشکده که ساخت آن از سال ۹۴ با زیربنای پنج هزار و ٧٢٧ مترمربع در چهار طبقه آغاز شده بود با صرف ۵۰ میلیارد تومان هزینه امروز افتتاح شد.

احمد رضی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:دانشکده مهندسی مکانیک در سه رشته گرایش طراحی جامدات، تبدیل انرژی و دینامیک کنترل و ارتعاشات فعالیت می کند که در سال جاری در رشته مکاترونیک نیز موفق به اخذ مجوز و پذیرش دانشجو شد.

وی اظهار داشت: در این دانشکده ۳۰ عضو هیات علمی و حدود یکهزار دانشجو به تحصیل اشتغال دارند که از این تعداد ١٠٠ دانشجو در مقطع دکتری هستند.

رییس دانشگاه گیلان اضافه کرد: دانشکده مهندسی مکانیک در رتبه بندی شانگهای در زمینه تخصصی مهندسی مکانیک دارای رتبه ۳۰۰ تا ۴۰۰ است. 

آغاز به کار فرآیند جذب و  استقرار فناوران در مرکز  نوآوری دانشگاه گیلان                                                        

همچنین فرآیند جذب و استقرار فناوران در مرکز نوآوری دانشگاه گیلان امروز با حضور رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

این مرکز به مساحت یک هزار و ۸۷۵ مترمربع و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آماده شد تا محلی برای اجرایی شدن ایده های نوآورانه و فعالیت استارت آپ ها در حوزه های متنوع از جمله صنعت دیجیتال ، صنایع هوایی و شهر هوشمند و کمک به تجاری‌سازی محصولات باشد.

در کنار مراسم استقرار فناوران در این مرکز، نمایشگاه محصولات دانش بنیان دانشگاه های استان گیلان در معرض دید پژوهشگران و جامعه دانشگاهی قرار گرفت.

در این نمایشگاه آخرین و مهمترین دستاوردهای فناورانه دانشگاه های استان گیلان دستاوردهای حوزه ای مختلف از جمله فنی مهندسی، IT، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پزشکی، هنر و معماری مشتمل بر ۵۶ فناوری از دانشگاه گیلان، پارک علم و فناوری ، دانشگاه علوم پزشکی، فنی و حرفه ای ، دانشگاه علمی و کاربردی استان، شرکت نیوساد و صندوق پژوهش و فناوری گیلان ارائه می شود.

اعضای شورای آموزش و تحقیقات مجلس شیورای اسلامی در ادامه از سایر بخش های دانشگاه گیلان بازدید کردند و در جریان فعالیت های مختلف این دانشگاه قرار گرفتند.

جلسه با شورای آموزش مدیریت عالی استان گیلان از دیگر برنامه های اعضای کمیسیون آمیزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در دانشگاه گیلان است.

بر اساس آخرین آمار، هم اکنون حدود ۱۷ هزار دانشجو در رشته‌های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای افزون بر ۵۶۰ عضو هیأت علمی است.

دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای یک پردیس دانشگاهی و ۱۰ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.

 قرار گرفتن در جمع دانشگاه های برتر سه نظام بین المللی و رتبه بندی جهانی تایمز ،لیدن، شانگهای و دسته دانشگاه های یک درصد برتر دنیا و ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور جزئی از توانمندی های دانشگاه گیلان است.