سید شمس الدین حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در ابتدای انقلاب اسلامی و به دستور امام خمینی (ره) و یا با استقبال ایشان در خصوص ایجاد برخی نهاهای انقلابی این مجموعه ها شکل گرفتند و توانستند در آن زمان خدمات و اقدامات خوبی را به انجام برسانند و به نوعی برای کشور مثمر ثمر باشند .
وی ادامه داد : در آنزمان تشکیل نهاد انقلابی همچون سپاه پاسداران از جمله این اقدامات بود که در دفاع از کیان کشور و نیز در دوران دفاع مقدس بسیار تاثیر خوبی داشت و همچنین جهاد سازندگی دیگر نهادی که وظیفه خدمات رسانی و ایجاد زیر ساخت های رفاهی را در مناطق محروم روستایی و صعب العبور برعهده داشت توانست این مسئولیت محوله را به درستی به انجام برساند .
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت : در آنزمان جهاد ساندگی فارغ از گیر و دارهای اداری و به پشتوانه کار جهادی خدماتدهی به مردم روستاها را انجام داد و در حوزه زیر ساختی تا حد بسیاری توانست بستر خودکفایی و توسعه این مناطق را ایجاد کند ، اما پس از طی این دوران درخشان این نهاد تبدیل به وزارتخانه جهاد کشاورزی شد و باید بپذیریم با تشکیل وزارتخانه و قرار گرفتن در ساختار اداری انجام امور پایبند مراحل اداری شد و یکی از دلایل ضعف و تاخیر در اجرا و انجام کارها در روستاها ناشی از این موضوع می باشد .
حسینی افزود : پیشنهاد فعلی رییس جمهور مبنی بر احیای جهاد سازندگی به عنوان یک نهاد انقلاب مهم و خوب است ، اما اگر رییس جمهوری به دنبال ایجاد وزارتخانه ای جداگانه برای آن باشد مطمنا اتفاق خاصی برای انجام امور رخ نخواهد داد ، چرا که آن چیزی که جهاد سازندگی را با سابقه ای درخشان در انجام امور نزد مردم ماندگار کرد فاصله داشتن از روند اداری و انجام جهادی کارها بود .
نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی گفت : ایجاد جهاد سازندگی به لحاظ ماهیت و انجام کارها باید همانند دوران فعالیتش باشد تا بتواند مثمرثمر باشد .
وی افزود : احیای جهاد سازندگی کار مفیدی است در صورتی که این اقدام با انگیزه و رویکرد انقلابی و جهادی در انجام امور باشد و محدود و محصور در سیستم اداری نشود .
حسینی توضیح داد : احیای جهاد سازندگی بنا به ایجاد وزارتخانه یا تشکیلات اداری باشد حتی در مواقعی می تواند در انجام امور با دستگاه های اجرایی دیگر همچون راه موازی کاری ایجاد کند .
آیت الله رییسی نهم مهر ماه در دیدار نخبگان، علما، خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد به این موضوع اشاره کرده بود و وزیر جهاد کشاورزی نیز شهریور ماه از تهیه لایحه احیای جهاد سازندگی خبر داده بود، این موضوع با دستور رییس جمهوری به معاون اول وی وارد فاز عملیاتی شده است.