رحیم بابایی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این شهرستان اضافه کرد: این میزان هزینه برای آسفالتریزی، اجرای خط انتقال آب، گاز، مخابرات و برق، توسعه شبکه روشنایی، خیابانسازی، احداث ساختمان آتشنشانی و تصفیهخانه صرف شده است.
وی با اشاره به اینکه احیای واحدهای تولیدی راکد و کمک به تکمیل طرحهای نیمهتمام در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان قرار دارد، اظهار داشت: برای کمک به بازچرخانی واحدهای راکد در سطح استان اقداماتی چون شناسایی و احصاء مشکلات، برنامهریزی جهت حمایت و رفع مشکلات در دست اقدام قرار دارد.
به گفته وی توسعه شهرکهای صنعتی اسکو، ملکان، عالینسب، شهید سلیمی، فاز عملیاتی بعثت، علیشاه، اهر، شبستر و آیتالله هاشمی رفسنجانی در حال پیگیری بوده و توسعه شهرکهای شهیدسلیمی، بعثت و علیشاه آماده واگذاری است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی بیان کرد: طی ۶ ماه نخست سال حدود ۴۴ واحد راکد به چرخه تولید بازگردانده شد و تا پایان سال نیز احیای ۳۳ واحد دیگر برنامهریزی شده است.
«بابایی» اظهار داشت: طی نیمه نخست سال از صنایع کوچک واقع در شهرکهای صنعتی استان حدود ۶۴ میلیون یورو صادرات شده که عمدتاً به کشورهای همسایه بوده است.
وی مشکل اساسی در شهرکهای صنعتی استان را نبود زیرساختها به ویژه برق و آب عنوان کرد.
آتشنشانی مستقل در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی ایجاد شود
فرماندار هشترود گفت: ایجاد آتشنشانی و اورژانس مستقل در شهرک صنعتی پروفسور هشترودی این شهرستان ضروری است.
امین امینیان افزود: احتمال وقوع آتشسوزی در برخی از واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک صنعتی بالاست و هر جرقهای میتواند حادثهای جبرانناپذیر برای این واحدها ایجاد کند.
وی با تاکید بر اینکه خدمترسانی در بیرون از محدوده شهری بر عهده سازمان آتشنشانی نیست، اضافه کرد: آتشنشانان این شهر همواره برای امدادرسانی در محل حوادث شهرک صنعتی حضور یافتهاند اما به طور طبیعی اعزام آنان از شهر کمی زمانبر خواهد بود.
امینیان همچنین اظهار داشت: واحدهایی که در شهرک صنعتی برق را بلوکه کردهاند و واحد آنها تعطیل است یا نمیتوانند کارهایی اجرایی خود را به اتمام برسانند، باید امتیاز برق خود را به واحدهای فعال واگذار کنند.
به گزارش ایرنا در این جلسه مقرر شد تا کارگروهی استانی برای رفع مشکلات شهرک صنعتی پروفسور هشترودی تشکیل شود.