سنندج - ایرنا - رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: در گذشته کارگروه بانوان و خانواده در استانداری‌ها به صورت مجزا فعال بود که باید دوباره این کارگروه‌ها در استان‌ها تشکیل شود تا بتوان مسایل مربوط به این حوزه را به صورت تخصصی پیگیری کرد.

به گزارش ایرنا، فاطمه قاسم پور عصر پنج شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده کردستان که با حضور جمعی از اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، اظهار داشت: در دولت نهم ۲۵ صدم درصد از اعتبارات استانی به اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری‌ها اختصاص داشت که باید دوباره این بودجه تخصیص یابد.

وی اضافه کرد: از دولت و مجلس هم انتظار داریم که به این مسئله ورود پیدا کنند و استان‌ها نیز این دغدغه را به مرکز انتقال دهند.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما باید افق مشخصی را برای حل مسایل و مشکلات حوزه بانوان تعریف کنیم و استان‌ها نیز توان حل مسئله را داشته باشند.

قاسم‌پور یادآور شد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده کردستان اگرچه تدوین شده است اما کامل نیست و ضرورت دارد که اطلسی کامل از مسایل و مشکلات این حوزه تهیه شود.

خانواده محوری باید در اولویت کشور قرار گیرد

عضو دیگر فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: نگاه خانواده محوری باید در کشور اولویت باشد و دولت و مجلس به مسایل حوزه زنان و خانواده بیشتر توجه داشته باشند.

شیوا قاسمی‌پور افزود: زنان در ۲ بخش خانواده و اجتماع نقش بسیار موثری را بر عهده دارند که در این راستا نقش خانه داری و فرزندپروری و حضور در اجتماع برای توسعه کشور از اصلی‌ترین مسایل این ۲ بخش است.

وی با اشاره به اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، افزود: نیم دیگر جامعه نیز در دامن همین بانوان پرورش می یابند، در نتیجه بیشترین نقش را در آینده کشور مادران برعهده دارند.

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید بینش و تفکر ما نسبت به مسایل حوزه زنان تغییر کند که در این زمینه لازم است بانوان ابتدا به خودباوری برسند و آن را به مردان جامعه نیز منتقل کنند.

وی با انتقاد از اینکه به زنان همچون مسایل حاشیه‎ای و ویترنی نگاه می‌شود، گفت: اگر خواستار تغییر این نوع نگاه هستیم خود ما زنان باید برای آن تلاش کنیم.

قاسمی پور اضافه کرد: کردستان دارای ظرفیت‌ها و نخبگان بسیاری است اما در سطح ملی به این نخبگان بها داده نشده است که امیدوارم دولت سیزدهم به این امر توجه بیشتری داشته باشد.

استان کردستان طبق سرشماری سال ۹۵ یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد که در ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا زندگی می‌کنند.