به گزارش ایرنا، حمیدرضا حاجی بابایی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: از هم اکنون نمیتوان در مورد افزایش ۱۰ درصدی حقوق و دستمزد برای سال آینده سخن گفت زیرا این مهم در مقطع کنونی غیرکارشناسی است.
وی بیان کرد: دلیل این غیرکارشناسی بودن نیز این است که از اسفندماه در مجلس براساس لایحه دولت و امکانات، شرایط، تورم و سایر شاخصهای کشور پیرامون افزایش حقوق و دستمزد تصمیمگیری میشود.
حاجی بابایی اظهار داشت: مجلس در این ارتباط براساس مجموعه شرایطی که تا اسفندماه رقم میخورد و ارکان و مولفههای تصویبی بودجه ۱۴۰۱ و همه مواردی که در میزان افزایش حقوق و دستمزد تعیین کننده است و هماهنگیهایی که با دولت خواهد داشت در این مردم تصمیم گیری خواهد کرد.
وی یادآور شد: رقم، منابع و مصارف بودجه، شاخصهای کلان اقتصادی و نگاه و تصویرپردازی از وضعیت اقتصاد سال آینده همه این موارد در افزایش حقوق و دستمزد و جمعبندی آن در بین مجلس و دولت تاثیرگذار است.
حاجی بابایی اظهار کرد: یک روز در مجلس هفتم قانون خدمات کشوری نوشته و روی آن خیلی کار شد و نتیجه آن نیز رضایتمندی عمومی بویژه برای بازنشستگان کشوری، لشکری و تامین اجتماعی بود.
وی افزود: با این وجود بعد از مجلس هفتم به بعد هم مجلس و هم دولت در این پریشان حالی و خارج شدن حقوق و دستمزد از ریل عدالتمحوری و عقلانیت کمک کردند.
حاجی بابایی ادامه داد: ۲۱ دستگاه مهم و تاثیرگذار از قانون مدیریت خدمات کشوری خارج شدند و هر کدام برای خود حقوق ویژه تعریف کردند.
وی افزود: در شرایط کنونی قانون مدیریت خدمات کشوری تنها برای معلمان و شماری از کارکنان سازمان جهاد کشاورزی باقی مانده است و سایر دستگاهها سیستم حقوق خاص خود دارند که در نتیجه این وضعیت هرچه بودجه تزریق میشود نارضایتی پایان پیدا نمیکند.
حاجی بابایی اظهار داشت: در این زمینه سازمان برنامه و بودجه کمیتهای را مشخص کرده تا در ارتباط با حقوق و دستمزد پس از بررسی یک تصمیم ملی بین دولت، مجلس و مجموعه نظام گرفته شود تا همه احساس عدالت و رضایت کنند.
وی در ارتباط با سفر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به استان بوشهر گفت: در این سه روز کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، برخی از سکوهای نفتی و گازی بازدید، در نشست های شوراهای برنامهریزی استان بوشهر و شهرستان دشتی شرکت کردند، در گمرک و حوزه کشاورزی استان بوشهر حضور یافتند و مشکلات و مسائل این حوزهها را بررسی کردند.
حاجی بابایی ادامه داد: حل برخی از مشکلات به تصویب قوانین و برخی نیز به اجرا نیاز دارد.
وی بیان کرد: برخی از مشکلات استان بوشهر نیز در شورای برنامهریزی این استان مطرح که جمعبندی خوبی برای آن انجام شد.
حاجی بابایی گفت: در برنامه ششم توسعه نیز موضوع بکارگیری بومیهای استان بوشهر در پروژه های نفتی و گازی و صنایع پتروشیمی این استان بخوبی محقق نشده و سعی میشود در برنامه هفتم قوانین محکمتری برای تحقق این موضوع تدارک دیده شود.
وی همچنین با اشاره به مشکل کم آبی در استان بوشهر اظهار کرد: در استانی مانند بوشهر که در محاصره آب دریا قرار داد موضوع کم آبی معنی و مفهومی ندارد که باید برای رفع آن تلاش و اهتمام جدی داشت.
حاجی بابایی اظهار داشت: در این زمینه میطلبد در برنامه هفتم توسعه تامین آب استانهای ساحلی به طور جدیتری دنبال شود.
وی افزود: در ارتباط با احداث راه آهن بوشهر- شیراز نیز باید صنایع بزرگ و بویژه پتروشیمی سهم خود را در مسئولیت اجتماعی بخوبی محقق کنند.
حاجی بابایی در بخش دیگری اظهار داشت: طرح تحول نخلستان در استان بوشهر نیز از طرحهای حائز اهمیت است که باید زمینه برای اجرای آن بخوبی فراهم شود زیرا در رونق بخشی به حوزه کشاورزی و اقتصاد این استان نقش چشمگیری دارد.
اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی چهارشنبه شب با هدف سفر سه روزه و بازدید از پروژههای توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی، بازدید از گلخانه های شهرستان دشتی، شرکت در شورای برنامه ریزی استان بوشهر، بازدید از بنادر و نیروگاه اتمی بوشهر وارد فرودگاه بین المللی خلیج فارس عسلویه شدند.