به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجتالله عبدالملکی روز جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان انگوت افزود: سفرهای دولت سیزدهم از مناطق محروم آغاز شده است و ارزیابیهای مسئولان و وزیران در این سفرها مبنای کار و خدمت قرار میگیرد.
وی در این جلسه برای ایجاد دامپروری با سرمایهگذاری شستا، تامین تسهیلات تکمیلی و تقسیط بدهی بانکی یک سرمایهگذار بخش کشاورزی و ایجاد باجه بانک رفاه و توسعه تعاون در انگوت قول مساعد داد.
ولی اسماعیلی ، نماینده مردم شهرستان گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه مهاجرت مردم از این شهرستان را مشکلی بزرگ و نتیجه توسعه نامتوازن در کشور دانست و رفع تبعیضها را خواستار شد.
وی افزود: در این منطقه آب آشامیدنی در تابستانها قطع و فریاد العطش مردم بلند میشود و باید تصفیهخانه تازه کند به سرانجام برسد و این مشکلات نیز از دلایل مهاجرت مردم است.
او راهاندازی درمانگاه، استمهال وامهای کشاورزی، بیمه کارگران و استقرار ۱۱ اداره زیرمجموعه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در انگوت را خواستار شد و گفت: سد عمارت با آب، خاک و بودجه ما احداث شده است و انجام مطالعه برای انتقال آب آن به شهرستانی دیگر جفا در حق مردم است و اجازه این کار را نخواهیم داد.
لطفعلی زیادی ، فرماندار انگوت نیز در این جلسه احداث بزرگراه، آسفالت و تعریض راهها، کمربندی شهر، اجرای شبکه فاضلاب، پست برق، تسهیلات کمبهره، ماشینآلات شهرداری، راهاندازی دامپروری، سالن ورزشی بانوان، دکل مخابراتی، استقرار ادارات، برچیده شدن مدارس سنگی و کانکسی، تامین قیر برای شهرداری، پرداخت مطالبات پیمانکاران، ساخت بیمارستان و راهاندازی بانک رفاه و توسعه تعاون را خواستار شد.
وی افزود: شهرستان انگوت با یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع مساحت و ۱۶۲ روستا محرومیتهای خاصی دارد و پیگیری و پشتیبانی مالی برای تکمیل ۲ سد در حال احداث عمارت و تازه کند ضرورت دارد.