علیرضا نصری روز شنبه در بازدید سرزده از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قشم افزود: این تسهیلات برای ایجاد مشاغل خانگی و کارگاهی در ۲ مدل مستقل و پشتیبان پرداخت میشود.
وی ادامه داد: این تسهیلات برای هر فرد از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد ریال قابل پرداخت است.
فرماندار قشم تصریح کرد: فعالان مشاغل خانگی که به صورت پشتیبان، کارگاههای تولیدی راه اندازی کردند تا سقف ۲۰ میلیارد ریال میتوانند تسهیلات دریافت کنند.
وی اظهار کرد: کسب و کارهای خانگی به آن دسته از فعالیتهایی اطلاق میشود که در قالب یک طرح کسب وکار توسط فرد یا اعضای یک خانواده در فضای مسکونی شکل میگیرد.
نصری افزود: این طرحها باید بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار ایجاد و منجر به تولید کالاهای قابل عرضه در بازار شود.
وی ادامه داد: تسهیلات به متقاضیانی پرداخت میشود که طرح شغلی خود را منطبق بر ظرفیتها و اولویتهای استان هرمزگان ارائه کنند و مورد تایید دستگاههای اجرایی مربوطه قرار گیرد.
فرماندار قشم خاطرنشان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات میتوانند به سامانه مشاغل خانگی به نشانی mkh.mcls.gov.ir مراجعه کنند.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.