سرهنگ فخرالدین رستمپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال گذشته ۱۳۸ فقره پرونده در رابطه با وقوع جرایم سایبری در میاندوآب تشکیل شده بود که از این تعداد ۱۲۷ فقره کشف شد.
وی افزود: امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته پروندههای متشکله در پلیس فتا ۲۰ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۷ نفر متهم و در سال جاری ۱۲۱ نیز در این زمینه دستگیر شدند، گفت: قمار اینترنتی، برداشتهای اینترنتی در مرتبط با یارانه، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و سایر جرایم موضوع پروندههای تشکیل شده با جرم سایبری در این شهرستان بود.
فرمانده انتظامی میاندوآب در ادامه در رابطه با تصادفات درون شهری هم گفت: سال گذشته ۲ نفر فوتی در سوانح رانندگی درون شهری در این ثبت شده بود که امسال به چهار نفر افزایش یافته است.
سرهنگ رستمپور همچنین با بیان اینکه سال گذشته آمار جرحی ناشی از تصادف درون شهری ۲۹۹ فقره بود، اظهار داشت: امسال این تعداد به ۳۱۲ نفر افزایش یافته است.
وی میزان خسارت براثر سوانح رانندگی درون شهری را طی سالجاری ۲۰۹ فقره اعلام کرد و افزود: در مدت مشابه پارسال این تعداد ۲۵۳ فقره بود که امسال ۱۷ درصد کاهش یافته است.
سرهنگ رستمپور در رابطه با آمار فوتی برون شهری نیز گفت: در سال گذشته تعداد جانباختگان در سوانح رانندگی برون شهری در این شهرستان ۱۸ نفر بود ولی امسال به ۲۴ نفر افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: تعداد جرحیهای برون شهری در سال گذشته ۱۶ مورد بود ولی امسال در مقایسه با مدت زمان سال گذشته به ۲۴ مورد افزایش یافتهاست.
فرمانده انتظامی میاندوآب همچنین اضافه کرد: میزان خسارتهای ناشی از تصادف رانندگی در سال گذشته ۷۰۹ فقره بود و امسال به ۷۲۹ فقره افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه سه عامل در وقوع تصادف رانندگی دخیل است، اظهار داشت: عامل انسانی، حوادث غیرمترقبه و همچنین برخی نهادهای متولی از جمله دلایل وقوع سانحه رانندگی هستند ولی با این حال از رانندگان میخواهیم هنگام رانندگی ضمن توجه به علایم راهنمایی و رانندگی، توصیههای پلیسی را نیز فصلالخطاب قرار دهند.
میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.