«نعمت الله بحیرایی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سومین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) با آغاز سال تحصیلی جدید آغاز شده است و از نیمه دوم آبان در تعدادی از مدارس روستایی استان همدان اجرایی میشود.
وی اظهار داشت: در این طرح ۱۱ شهرستان و منطقه آموزشی با ۵۸ درصد ظرفیت استان، شامل ۳۱۴ مدرسه با ۵۵ درصد ظرفیت مدارس و مشارکت ۳۲ هزار و ۹۰۰ دانش آموز دوره متوسطه با ۴۴ درصد ظرفیت دانش آموزی پوشش داده می شود.
بحیرایی عنوان کرد: اسدآباد با ۴۰ مدرسه، فامنین ۲۲ مدرسه، قهاوند ۱۳ مدرسه، رزن ۱۸ مدرسه، بهار ۲۹ مدرسه، کبودراهنگ ۵۸ مدرسه، ملایر ۶۱ مدرسه، جوکار ۲۱ مدرسه، گل تپه ۵ مدرسه و لالجین ۲۱ مدرسه مشمول این طرح هستند.
وی خاطرنشان کرد: طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) با تأکید بر کاهش برداشت روز افزون از منابع آب زیرزمینی به ویژه در بخش کشاورزی و در همه مدارس دوره متوسطه اول اجرا می شود.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: آشنایی با چالش هایی از جمله آلودگی منابع آب، حفاری چاه های نیمه عمیق و عمیق غیرمجاز، مفهوم آب مجازی، چرخه آب در طبیعت، روش های آبیاری، اضافه برداشت از منابع آب و کشت گیاهان سازگار با اقلیم موضوعات مهم این طرح را تشکیل می دهند.
بحیرایی با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی مصرف درست آب، از ایجاد انجمن طرح داناب و صدور کارت برای اعضای ناجیان آب خبر داد و افزود: هدف از ایجاد این انجمن آشنایی بهتر با فرهنگ مصرف درست آب و تشویق دانش آموزان برای اجرای هرچه بهتر طرح داناب است.
دومین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) شهریور ماه گذشته با مشارکت بیش از ۶۰ هزار دانشآموز و معلم، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموز برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مدارس استان همدان تحصیل می کنند.