کیش - ایرنا - مدیرعامل بانک صادرات کشور گفت: شبکه بانکی در سال جاری تزریق ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار بانکی به بخش سرمایه گذاری کشور را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش ایرنا، حجت اله صیدی عصر دوشنبه در آیین گشایش نمایشگاه و همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر آیفیکس ۲۰۲۱ در جزیره کیش اطهار داشت: تا کنون ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی از این میزان به بدنه سرمایه گذاری بخش کشور تزریق شده و تحقق برنامه  ۱۰۰ هزار تومانی برنامه سال جاری نیازمند ارائه طرح از سوی سرمایه گذاران است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران تحقق تامین مالی در بانک ها را در گرو ارزیابی مورد قبول در زمینه بازار کار، فناوری و تکنولوژی، مدیریت و توان مالی قابل قبول اعلام و اضافه کرد: نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر با دارا بودن تمامی موارد ارزیابی بازار بسیار پر رونقی را به خود اختصاص داده اند.
صیدی ادامه داد: ایجاد فرصت برای سازندگان داخلی را یکی از اثار مثبت تحریم ها است و فرصت های بیشماری برای سرمایه گذاری پیش رو است و در صورت بستر سازی برای سازندگان داخلی و تامین مالی آنها کسب و کارها به نحو مطلوبی توسعه خواهد یافت.
وی با تاکید بر اینکه بازاریابی خوب، سرمایه گذاری درست و تلاش بیشتر برای عملیاتی شدن طرح ها در مناطق آزاد به عنوان فرصت های اقتصادی کشور زمینه ساز رقم خوردن اتفاقات بزرگ خواهد بود آمادگی نظام بانکی را برای تامین مالی در زمینه نفت و گاز و پتروشیمی برای هدف گذاری های صحیح و رسیدن به نتایج مطلوب اعلام کرد.
صیدی گفت همچنین شبکه بانکی کشور  در سال بین چهار تا پنج میلیارد دلار در زمینه های مختلف تامین مالی مستقیم می کنند.
نمایشگاه و همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری و توسعه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی موسوم به آیفیکس ۲۰۲۱ در نمایشگاه بین المللی کیش با حضور سعید محمد مشاور رییس جمهوری و دبیرشورایعالی مناطق آزاد تجاری گشایش یافت.
این نمایشگاه متشکل از ۸۰ غرفه و در بخش های مختلف است که ۱۲۵ شرکت سرمایه گذاری از جمله ۴۵ شرکت دانش بنیان فعال و دارای زمینه توسعه در حوزه های حوزه انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی در آن حضور دارند.
بخش نمایشگاهی این رویداد از ساعت ۱۷ تا ۲۲ روزهای دوشنبه سوم تا چهارشنبه پنجم آبان در محل نمایشگاه های بین المللی کیش و بخش همایشی نیز همه روزه از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ و ۳۰ در روزهای سه شنبه سوم تا چهارشنبه پنجم در مرکز همایش های بین المللی جزیره کیش برگزار می شود.
منطقه آزاد تجاری کیش به عنوان میزبان و هاب پشتیانی نفت و گاز، منطقه آزاد قشم به عنوان هاب سوم پتروشیمی ایران، منطقه آزاد تجاری چابهار به واسطه سواحل مکران و طرح های پتروشیمیایی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و شرکت های پیمانکاران و تولید کنندگان تجهیزات خاص شرکت حوزه انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر از جمله شرکت کنندگان این رویداد هستند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت اقتصادی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، بانک صادرات ایران، انجمن استصنا، اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران، پارک علم و فناوری پردیس، سازمان منطقه آزاد قشم، پالایشگاه نفت آناهیتا، شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سازمان منطقه آزاد چابهار، گروه گسترش انرژی پاسارگاد از جمله برگزار کنندگان پنل های ای رویداد هستند.
در میان صنایع موجود در منطقه آزاد کیش، ۷۰ شرکت عملیاتی - تخصصی خدمات فنی مهندسی در حوزه نفت و گاز در آن فعال بوده به واسطه این به عنوان هاب (مرکز) پشتیانی نفت و گاز شناخته می شود.