نورالدین سلطانیان، روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در محل تالار رویش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: مراکز واکسیناسیون استان اصفهان در ۲۴ ساعت قابلیت تزریق به ۱۵۰ هزار نفر را دارند اما روزانه حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر به این اماکن مراجعه میکنند.
وی با بیان اینکه مراجعه ۴۵ تا ۵۰ هزار نفر در استان اصفهان برای دریافت واکسن کرونا سبب افزایش یک درصدی آمار واکسیناسیون می شود، اظهارداشت: در حال حاضر ۷۵۰ هزار دز واکسن کرونا آماده تزریق و انبار شده در استان اصفهان وجود دارد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۱.۵ میلیون نفر برای دریافت واکسن مراجعه نکرده اند و موضوع اصلی در روزهای فعلی اقدام و ترغیب هر چه بیشتر مردم برای واکسیناسیون است زیرا بحثهای غیرکارشناسانه به ویژه در فضای مجازی مانعی برای مراجعه مردم به مراکز تزریق واکسن شده است.
سلطانیان، آمار واکسن دُز اول برای مردم استان اصفهان را ۶٩.٣۶ و دوز دوم را ۴٣.٢ درصد اعلام کرد و افزود: پوشش تزریق واکسن برای افراد سنین ۱۲ تا ۱۸ سال ۵۸ و ۴۸ درصد بوده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه در دسترسترین واکسن بهترین واکسن موجود است، خاطرنشان کرد: این روزها و حتی پس از دریافت واکسن نباید از رعایت شیوه نامه های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی استفاده از ماسک و شستشوی مداوم دست ها خسته شویم.
سلطانیان با بیان اینکه مرگ قطعی به دلیل تزریق واکسن کرونا گزارش نشده، اظهارداشت: تمامی داروها استفاده شده در علم پزشکی، ممکن است عارضه داشته باشند اما منافع دارو در مقابل تمامی ضررهای آن بسیار بیشتر است و به همین دلیل باید همگان برای استفاده از واکسن به مراکز مراجعه کنند و از این موضوع نهراسند.
وی درباره اینکه چرا با وجود تزریق واکسن باز هم آمار مبتلا و مرگ و میر بالاست گفت: خستگی از رعایت شیوه نامه های بهداشتی، فصل سرما و افزایش دورهمی ها و تجمعات باعث این افزایش شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهارداشت: در صورتی که ۸۵ درصد از جمعیت دز واکسن خود را دریافت کنند میتوان گفت که به وضعیت قابل قبول رسیدهایم در غیر این صورت ممکن است باز هم شاهد گسترش موج های مجدد و بسیار شدید باشیم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست گفت: ۸۵ درصد از مرگ و میرهای ناشی از کرونا در آیسییوهای بیمارستان کشور به افرادی مربوط بوده که واکسن نزده اند.
پژمان عَقدک ادامه داد: این آمار نشان از اهمیت و ضرورت واکسیناسیون دارد، بنابراین همه را باید برای تزریق آن تشویق کنیم.
وی گفت: ۲ تا چهار هفته پس از تزریق دز دوم واکسن ایمنی بدن به حد قابل قبول می رسد و سبب کمتر شدن احتمال ابتلا به بیماری و یا مرگ و میر خواهد شد
واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در اصفهان همزمان با سایر استانها، از بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد و در زمان حاضر حدود ۴۴ مرکز تجمیعی واکسیناسیون علیه کرونا در این استان فعال است.