مشهد- ایرنا- دبیر کارگروه اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند کاهش بستری‌شدگان کرونایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه متوقف شده است و با توجه به افزایش شمار مراجعان سرپایی، می‌توان گفت که زنگ خطر آغاز موج ششم کرونا در مشهد به صدا درآمده است.

دکتر محمد پهلوان روز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌های خراسان رضوی افزود : این در حالی است که بررسی‌ها نشان داده است که شیب مشارکت برای دریافت واکسیناسیون در مشهد و خراسان رضوی در حال کاهش است و در ۲۰ روز گذشته هر روز شاهد کاهش مراجعات برای دریافت واکسن بوده ایم. 
وی بیان کرد: در حال حاضر ۷۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان های خراسان رضوی بستری هستند که ۱۷۸ نفر از آنان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تحت درمان و مراقبتند و متاسفانه روند کاهشی آمار فوتی‌های ناشی از کرونا نیز متوقف شده است. 


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تداوم واکسیناسیون فراگیر در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از عوامل مهم و موثر در جلوگیری از آغاز موج ششم کرونا برشمرد و گفت: اطلاعات و مطالبی که در فضای مجازی پیرامون مضرات و خطر تزریق واکسن کرونا و ایجاد تردید در مردم نسبت به واکسن نزدن در حال انتشار است، هیچ جنبه علمی ندارد.
دکتر پهلوان افزود: بررسی‌ها نشان داده است که تنها سه درصد از فوت‌شدگان کرونایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد کسانی بوده اند که واکسن دریافت کرده‌ بوده اند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر افزون بر چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی دُز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که ۷۶ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال و ۷۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال را شامل می‌شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان به نقش رسانه‌ها در پوشش فراگیر واکسیناسیون و همچنین دعوت به رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی همه مردم تاکید کرد.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌ حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات‌ بهداشتی و درمانی خود دارند.