به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، محمود شالویی در جلسه راهبردی کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: حجاب از دیرباز در فرهنگ ایران مطرح بوده، حتی در ادیان گذشته ایران همچون دین زرتشت مسئله حجاب بسیار با اهمیت بوده است و در ادیانی چون یهود و مسیحی نیز این امر بسیار مورد توجه می باشد.
وی گفت: در حوزه حجاب و عفاف و پوشش اسلامی ایرانی با توجه به موضوع دهکده جهانی باید بیشتر تلاش نماییم تا نتایج مفید و مؤثرتری در حوزه مد و لباس داشته باشیم.
شالویی افزود: متأسفانه بد حجابی فقط در بین بانوان مشاهده نمی شود بلکه با موضوع بد حجابی مردان نیز مواجه هستیم که این امر حائز اهمیت می باشد.
سرپرست معاونت هنری در ادامه بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بین جامعه اعتباری دینی دارد و این موضوع باعث می شود رسالت ما برای مجوزهای صادر شده از جمله آموزشگاه ها، موسسات و ... بخصوص در حوزه مد و لباس بسیار سنگین باشد.
مریم پورشهابی دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس کشور دیگر سخنران این جلسه با بیان اینکه نگاه دولت سیزدهم به این حوزه بسیار مثبت می باشد و از همان ابتدای روی کار آمدن این دولت همه نگاه ها متوجه حوزه مد و لباس بود افزود: طبق قانون مصوب سال ۸۵ مجلس شورای اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حوزه ساماندهی طراحان مد و لباس را بر عهده گرفت که شامل بخش هنری می باشد؛ بر همین اساس از آغاز به کار دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور تا کنون حدود ۷۵ هزار اثر نشان شیما و ۵۴ هزار اثر ثبت مالکیت معنوی را دریافت نموده اند، همچنین این کارگروه تا کنون از ۸۰ پایان نامه دانشگاهی و ۵۰۰ عنوان میان رشته ای از پایان نامه های دانشگاهی در حوزه مد و لباس را حمایت کرده است.
پورشهابی افزود: در استان ها نیز کارگروه ساماندهی مد و لباس راه اندازی شده است، جلب مشارکت و همکاری با اتحادیه ها، انجمن ها و تشکل های غیردولتی برای برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها یکی دیگر از اهداف کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور بود که تاکنون توانستیم به بخشی از اهداف تعیین شده برسیم.
سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی نیز با بیان اینکه باید موانع پیش روی کارگروه ساماندهی مد و لباس رفع شود و گفتمان در حوزه مد و لباس به سمت کارگروه برود، افزود: کارآموزی و توسعه آموزش دانشگاهی در این حوزه بسیار مهم می باشد زیرا رشته ای کاربردی بوده و علاقمندان بسیاری دارد.
وی گفت: بخشی از کار مربوط به ساماندهی مد و لباس می باشد و بخش های دیگر مربوط به حوزه حقوقی ـ قانونی و رسانه ای ـ گفتمانی است که بسیار حائز اهمیت می باشد.
در پایان جلسه مقرر شد مسائل و مشکلات و موانع حوزه مد و لباس احصاء و طی جلسات مشترک حل و فصل شود.
جلسه راهبردی کارگروه ساماندهی مد و لباس دوشنبه ۳ آبان در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد.