شاهرود - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری استان سمنان گفت: سومین رویداد «استان آپ» کشور به همت این پارک علم و فناوری در شهرستان شاهرود به منظور جذب ایده‌پردازان و صاحبان محصول با هدف رونق کسب و کارهای نوآورانه دعوت به ثبت نام کرد.

به گزارش ایرنا، محسن نظری روز چهارشنبه در نشست خبری رویداد «استان آپ» ویژه استان سمنان افزود: علاقمندان برای ثبت نام می توانند با مراجعه به سامانه صندوق نوآوری و شکوفایی، توانمندسازی و رویداد پیوند«استان آپ» را انتخاب  و ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه مهلت ثبت نام تا نیمه آبان است، اظهار داشت: این رویداد با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با محوریت پارک علم و فناوری استان سمنان برگزار می شود و هدف از آن حمایت از کسب و کارها و ایده های مختلف به ویژه ایده های تقاضا محور است.

نظری ادامه داد: تمامی کسب و کارها و ایده هایی که اعضای هیات علمی، دانشجویان در زمینه های مورد نیاز استان دارند طی ۲ هفته آینده احصاء و این طرح ها به سرمایه گذاران ارائه می شود.

رییس پارک علم و فناوری استان سمنان تصریح کرد: هدف از جذب سرمایه برای رونق اشتغال در زمینه های، کشاورزی، صنایع معدنی، ارتباطات و فناوری های اطلاعات، آب و انرژی و تمامی زمینه های مورد نیاز استان در حد ایده و یا محصول است.

هدف رویداد «استان آپ» اتصال ایده پرداز با سرمایه گذار است

وی با اشاره به اینکه شخصیت های حقیقی و حقوقی در این رویداد حضور دارند، ابراز داشت: ایده ها و محصولات با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی به سرمایه گذاران متصل خواهند شد.

نظری با بیان اینکه یکی از مشکلات استارتاپ ها و شرکت ها جذب سرمایه است، افزود: در این رویداد که به شکل حضوری برگزار می شود ایده های خلاقانه برای خود جذب سرمایه می کنند.

وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان سمنان سهام دار عمده صندوق پژوهش و فناوری است، تصریح کرد: در این رویداد صندوق پژوهش و فناوری در سرمایه گذاری خطرپذیر در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی، شتابدهندها و سرمایه گذارن ملی حضور دارند.

رییس پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه از امروز به مدت ۲ هفته پویش اطلاع رسانی در دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت های خصوصی، صنایع استان، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرک های صنعتی، تمامی سازمانها و استانداری انجام می شود، ابراز داشت: طی این بازه زمانی طرح ها و محصولات جذب  و بعد از آن یک دوره توانمندسازی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به کمک یک کارگزار بخش خصوصی انجام می شود.

نظری ادامه داد: پس از ارائه، طرح ها بررسی و اصلاحات مورد نیاز انجام می شود سپس ایده های آماده ای که قابلیت جذب سرمایه دارند به رویداد نهایی راه پیدا می کنند، رویداد نهایی حدود یک ماه آینده با حضور سرمایه گذاران داخل و خارج از استان برگزارمی شود.

وی با بیان اینکه در رویداد نهایی رقم قابل ملاحظه ای سرمایه جذب خواهد شد، افزود: جذب سرمایه برای ایده ها، توسعه اشتغال استان سمنان را در برخواهد داشت.

رییس پارک علم و فناوری استان سمنان ادامه داد: شرکت ها و افرادی که صاحب ایده هستند از طریق پارک استان و سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی ایده ها و طرح های تجاری خود را ثبت کنند تا ارتباط با سرمایه گذاران هم از همین روش انجام شود.

وی با بیان اینکه کسب و کارهای فناورانه می توانند از طریق شرکت های دانش بنیان، فناور و استارتاپ ها مشکلات استان را برطرف کنند، گفت: یکی از مشکلات این شرکت ها و استارتاپ ها جذب سرمایه است.

نظری ادامه داد: سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های بورسی، صندوق های سرمایه گذاری جسورانه، سرمایه‌گذاران شرکتی و نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان و غیردانش‌بنیان، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری نیز در این رویداد شرکت خواهند داشت.

۲ رویداد «استان آپ» ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه جذب شد

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی هم در این نشست گفت: یکی از خدماتی که از سال ۹۹ در این صندوق آغاز شد کمک به جذب سرمایه برای استارتاپ ها بود تا توانایی ارتباط گرفتن با سرمایه گذاران محقق شود.

مصطفی بغدادی با اشاره به اینکه از اوایل سال گذشته طرح دوشنبه های استارتاپی در کشور آغاز شد، افزود: طی این مدت ۳۳ رویداد استارتاپی به میزبانی ۲۲۰ ایده پرداز برگزار و حدود ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه جذب شد.

وی با بیان اینکه در فرآیند «استان آپ» تیم ها شناسایی و آماده سازی می شود، اظهار داشت: کارگاه های آموزشی و حضوری با هدف چگونگی ارتباط با سرمایه گذار انجام برگزار می شود.

بغدادی با بیان اینکه در این رویداد باید ایده پرداز طی پنج دقیقه با تشریح طرح خود سرمایه گذار را جذب کند، ابراز داشت: نخستین «استان آپ» در کرمان با حضور ۴۰ تیم برگزار شد و ۱۳ تیم موفق شدند مبلغ ۷۳ میلیارد ریال سرمایه جذب کنند.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه کارگزار تا سه ماه بعد از این رویداد تیم ها را به سرمایه گذار معرفی می کند، افزود: هیچ هزینه ای از تیم های شرکت کننده و سرمایه گذار حاضر در رویداد اخذ نمی شود و تمامی هزینه های فرآینده آماده سازی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت می شود.

به گفته وی، تاکنون ۲ رویداد «استان آپ» در استان های کرمان و قزوین برگزار شده است.

 پارک علم و فناوری استان سمنان  شهریور سال ۱۳۸۱ بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی، همزمان با تبدیل یا ادغام سایر مراکز استانی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران فعالیت خود را در شهرستان شاهرود آغاز کرد.

برچسب‌ها