عباس چگنی چهارشنبه شب در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا موقعیت راهبردی شهرستان دزفول از نظر ژئوپولیتیک را برتر از نقاط و شهرهای دیگر استان خوزستان دانست و گفت: با کمک همه مسوولان شاهد حرکتی روبه جلو و بین المللی شدن فرودگاه دزفول خواهیم بود.
وی افزود: امیر "عمادالدین کاوه" مدیرعامل شرکت عقاب عسلویه از زمان انتصاب در شهریور ۱۳۹۸ نگاه بلندی به فرودگاه دزفول و ضرورت اشتغال جوانان این شهرستان داشته از این رو برنامهای در این خصوص تعریف شده است.
رئیس فرودگاه دزفول تبدیل فرودگاه این شهرستان به یک فرودگاه بین المللی را نیازمند هماهنگی مسوولان دانست و بیان کرد: این فرودگاه اکنون با بودجه ارتش و نیروی هوایی اداره میشود و زیرساختهای فراوانی نیز توسط ارتش تامین شده است.
طرح باربری هوایی فرودگاه دزفول، توسعه صنعت و کشاورزی منطقه را به دنبال دارد
چگنی گفت: طرح جدیدی با عنوان کارگو یا باربری هوایی برای فرودگاه دزفول در حال پیگیری است که درصورت اجرا شاهد توسعه بخش کشاورزی و صنعت منطقه خواهیم بود.
وی افزود: سبزیجات، محصولات زراعی باغی، گل و گیاهان دارویی زیادی در دزفول تولید میشود که درصورت صادرات از طریق فرودگاه دزفول هم کشاورز از زمین، آب و خاک استفاده بهینه خواهد کرد و هم کشاورزی از حالت سنتی به صنعتی تبدیل خواهد شد.
وی ادامه داد: برای باربری هوایی باید هماهنگی بین تجار و صنفهای مختلف انجام شود زیرا زیرساختهای لازم وجود دارد و نیازمند مجوزهایی در این زمینه هستیم که در دست اقدام است.
مرز هوایی دزفول نیازسنجی میشود
رییس فرودگاه دزفول با اظهار امیدواری برای انجام این اقدامات در کمترین زمان و توسعه بخش صنعت دزفول اظهارداشت: با توجه به اینکه سطح زیرکشت کشاورزی در دزفول زیاد است با توسعه صادرات داخلی و خارجی محصولات تولیدی گام بلندی در راستای توسعه کشاورزی و صنعت منطقه برداشته و زمینه اشتغال جوانان نیز فراهم خواهد شد.
وی افزود: مرز هوایی دزفول نیازمند برخی هماهنگیها و تامین تجهیزات است که باید نیازسنجی و نسبت به تامین زیرساختها اقدام شود.
چگنی گفت: هماهنگی بین بخش فرودگاهی، شرکتی و هواپیمای کشور نیز انجام خواهد شد تا از حداقل زمان بیشترین استفاده را داشته باشیم.
روزانه ۲۰۰ مسافر از طریق فرودگاه دزفول جابجا میشوند
رییس فرودگاه دزفول با بیان اینکه روزانه سه پرواز رفت و برگشت از طریق فرودگاه دزفول به تهران و برعکس انجام میشود، گفت: روزانه با وجود شرایط کرونایی بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ مسافر از طریق فرودگاه دزفول جابجا میشوند.
وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی ۶۰ درصد از ظرفیت هواپیما استفاده میشود، افزود: پروازهای فرودگاه دزفول از طریق شرکت ایران ایر، کارون و پارس ایر انجام میشود که به دنبال فعال کردن پرواز مشهد و کیش هستیم.
چگنی بیان کرد: تعیین نرخ بلیط و فروش آن توسط مجموعه هواپیمایی کشوری انجام میشود و خدمات فرودگاهی و پروازی بر عهده فرودگاه دزفول است.
وی از حمایت نماینده، فرماندار، شهرداران و دیگر مسوولان شهری در جهت رفع مشکلات فرودگاه دزفول قدردانی کرد و افزود: دکتر عبدالعلی عصاریان یکی از خیرین دزفول با صرف حدود ۶ میلیارد ریال، ساخت یک سایه بان ۷۰۰ متری را برای نگهداری از تجهیزات هواپیما متقبل شده است.
رییس فرودگاه دزفول با قدردانی از محسن طالبیان به دلیل تقبل مهندس ناظری بازسازی ساختمان اداری فرودگاه دزفول اظهارداشت: دزفول شهر خیرین و زبانزد است که امیدواریم سایر خیرین این شهرستان نیز ورود کنند و در پیشرفت و ارتقای فرودگاه نقش داشته باشند.
شهرهای شمال خوزستان و همچنین برخی شهرستانهای استانهای ایلام و لرستان از خدمات فرودگاه دزفول بهره مند هستند.