حوریه حاجی زاده روز پنجشنبه در نشست هماهنگی و آسیب شناسی برنامه های دوره پیش دبستانی و برنامه ریزی اجرای مطلوب برنامه ملی ارتقای کیفیت این دوره تحصیلی استان افزود: هشت کمیته تخصصی معین ارتقای کیفیت و رشد و تربیت کودکان پیش دبستانی هرمزگان در آموزش و پرورش را دنبال می کنند.
وی بیان داشت: کمیته های تخصصی هشت گانه شامل «هویت کودکان ایران اسلامی»، «تنها یک زمین داریم»، «زبان آموزی»، «پیش دبستانی کیفی در کلاس های چند پایه»، «مداخله های بهنگام»، «خانواده همگام با اوان کودکی»، «توانمندسازی نیروی انسانی» و «تدوین و تهیه بسته آموزشی» است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان اظهارداشت: با تشکیل شورای مشورتی و ارائه خدمات آموزشی و پرورشی در مناطق، اهدافی از جمله بازآموزی محتوای آموزشی بومی منطقه ای این دوره، آموزش مربیان مناطق دو زبانه، پژوهش های مرتبط به منظور پرورش هویت ایرانی اسلامی، بهسازی امکانات آموزشی، تولید بسته های آموزشی موثر برای گروهی از نوآموزان بدون دسترسی به فضای مجازی، ایجاد کانال آموزشی اولیا به عنوان شرکای آموزش و یادگیری و با نگرش تخصصی دنبال می شود.
حاجی زاده ادامه با تاکید بر اینکه دوره پیش دبستان، حساس و مهم است و یادگیری کودکان عمیق تر، سریع تر و آسان تر انجام می شود، ادامه داد: در این دوره توانایی های کودکان در جنبه های مختلف شکوفا می شود و پایه های اصلی شخصیت آن ها شکل می گیرد، چرا که سال های پیش از دبستان در رشد و تربیت کودکان نقش اساسی و تعیین کننده ای دارد.
وی با بیان اینکه استفاده از نظرهای نخبگان و صاحب نظران فرصتی برای نمایش توانمندی ها و اقدام های متناسب با بوم استان است، یادآورشد: در این راستا از ابتدای مهرماه تاکنون بیش از ۱۸پخش زنده و ۴۵محتوای متنی و صوتی تصویری در کانال اولیا و مربیان به اشتراک گذاشته شده است و هر شب نیز یک قصه با هدف گسترش دامنه واژگان و تقویت قدرت تفکر، برای نوآموزان پخش می شود.
در سال تحصیلی جدید ۲۷هزار نوآموز پیش دبستانی در مرکزهای شهری و روستایی در هرمزگان مشغول به فعالیت هستند.
در پایان از معاونان آموزش ابتدایی اداره های شهرستان های میناب، سیریک، رودان و ناحیه یک و ناحیه ۲ بندرعباس به عنوان کمیته های فعال تقدیر شد.