آیت الله علی رضا اعرافی شامگاه پنجشنبه در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: به دولت سیزدهم امیدهای زیادی بسته شده و باید همه در کنار هم بتوانیم انتظارات مردم را محقق کنیم.
وی خاطرنشان کرد: حوزه فضای مجازی و ارتباطات از منظر فنی و ایده پردازی به همراه مباحث فرهنگی و اجتماعی نیازمند مطالعات و تحقیقات کارشناسی شده است که در موضوع دوم حوزه های علمیه می توانند در بهبود وضعیت فرهنگی حاکم بر فضای مجازی مثمرثمر باشند.
وی تصریح کرد: در قالب فلسفه مضاف بسیاری از مباحث مانند فلسفه فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و سایر مباحث و مسائل جدید دنیای معاصر مورد توجه قرار گرفته است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: کاربست فناوری های جدید و پژوهش و تحقیق در علوم اسلامی از تولید تا توزیع یکی از مباحث مهمی است که می توان برای نشر معارف دینی در گستره جهانی انجام شود.
عضو فقهای شورای نگهبان رهبری خاطرنشان کرد: حرکت های بزرگی در قم و نهادهای حوزوی خارج از قم در خصوص تولید محتوا شروع شده اما این فعالیت ها به اندازه نیازها و مقتضات امروز نیست و باید توسعه یابد.
اعرافی افزود: داشتن رویکرد بین الملل اسلامی مبتنی بر ارزش های انقلابی اسلامی می تواند فعالیت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلات را اثرگذارتر کند.
مدیرحوزه های علمیه کشور در ادامه ابراز کرد: در استان قم ۱۰۰ هزار طلبه و دانشجو از بیش از ۱۰۰ کشور جهان مشغول تحصیل هستند و هم اکنون ۳۰۰ موسسه حوزوی، بیش از ۲۰۰ رشته تحصیلی به همراه ۱۰ هزار استاد مشغولیت فعالیت های علمی هستند.
وی یادآور شد: قم همچنین در بخش نشر معارف دینی و چاپ کتاب یکی از بزرگترین شهرهای خاورمیانه است و در این بین، استفاده از ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و فناوری های نوین در اثرگذارتر کردن این ظرفیت ها بسیار مهم است.