جعفر شهامت روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کمبود ناوگان عمومی مسافری در محورهای روستایی در حالی است که ناوگان مینی بوسی جذب شهرها شده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت در محور روستایی برای مینی بوس داران صرفه اقتصادی ندارد افزود: شماری از ناوگان مینی بوسی محورهای روستایی برای دستیابی به درآمد بشتر جذب خدمات رسانی به ادارات و یا برخی از شرکت های خدماتی شده اند.
وی افزود: نیاز است دولت در کنار هدف مندی یارانه ها یک بسته حمایتی از حمل و نقل روستایی در نظر بگیرد تا فعالیت رانندگان در این محورها به صرفه باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: ناوگان حمل و نقل مسافری در روستاهای استان فرسوده است در این زمینه باید تلاش شود این قشر محروم در روستاها خدمات مناسب بهره مند شود.
اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی پیش از این اعلام کرده بود که تامین بیش از ۵۰۰ دستگاه ناوگان باری و مسافری در محورهای روستایی مورد نیاز است.
قرار بود ۱۰۰ دستگاه ناوگان سواری کرایه عمومی، ۵۰ دستگاه وانت بار و ۱۰۰ دستگاه ون یا مینی بوس در محورهای روستایی استان با پیگیری استاندار و با هماهنگی با شرکت های خودروساز وارد ناوگان روستایی استان شود.
طول راههای روستایی خراسان شمالی چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است که ۳,۶ درصد از راههای روستایی کشور را دارد و در رتبه ۱۳ استان های کشور قرار گرفته است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.