آمنه جمشیدی رودباری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی بیان کرد: این تسهیلات بانکی در حوزه های زراعی، باغی، دامپروری، شیلات و آبزیان، سرمایه در گردش، جذب سرمایه گذاری جدید، نوسازی و بهسازی واحدهای تولیدی و استفاده از تکنولوژی جدید در حوزه های مختلف از جمله تامین ماشین های کشاورزی استفاده می شود که در این راستا پارسال حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت گردید.
وی همچنین با اشاره به گلایه بهره برداران و سرمایه گذاران بخش کشاورزی در بالا بودن نرخ تسهیلات بانکی گفت: پرداخت تسهیلات به متقاضیان بخش کشاورزی با سود بالاتر از ۱۴ درصد جذابیت کمی برای فعالیت داشته و باعث ریزش سرمایه گذاران این بخش می شود.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت که برای پایداری رونق تولید بخش کشاورزی باید نرخ تسهیلات پرداختی کاهش یابد.
گلستان با داشتن ۵۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی، حدود ۴۰ هزار هکتار اراضی باغی، چهار میلیون واحد دامی، ۸۶۰ هزار هکتار مرتع، ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و دسترسی به ۱۱۰ کیلومتر ساحل دریای خزر، سالانه حدود ۵.۵ میلیون تن انواع محصول و تولیدات زراعی، باغی و دامی را توسط افزون بر ۲۲۰ هزار بهره بردار که حدود ۱۵۰ هزار نفر آنها درحوزه زراعت و باغبانی فعالیت دارند، به ارزش تقریبی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار میلیاردریال تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می کند.
گلستان ۱.۹ میلیون نفر جمعیت و افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی و دامپروری استوار است.