معصومه نوروزی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: موجی که از روز جمعه ناپایداریهایی در سطح استان به ویژه در شهرستان کوهرنگ ایجاد کرده به تدریج از بعد از ظهر شنبه از استان خارج میشود.
وی ادامه داد: پس از آن تا روز چهارشنبه بارشی در استان نخواهیم داشت و پس از آن تا روز جمعه رگبار باران مناطقی از استان به ویژه نیمه شمالی را تحت تاثیر خود قرار میدهد که در حال حاضر پیشبینی میشود که بارش قابل توجهی به همراه نداشته باشد مگر اینکه در روزهای آینده تغییراتی ایجاد شود.
نوروزی تصریح کرد: همچنین برای روزهای آینده وزش باد به نسبت شدید پیشبینی میشود که در برخی نقاط منجر به خیزش گرد و خاک میشود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری از کاهش دما برای روزهای آینده خبر داد و گفت: در شبانهروز گذشته دما در تمامی ایستگاههای استان بالای صفر گزارش شد اما برای روزهای آینده دما با کاهش یک تا ۲ درجهای در برخی نقاط به زیر صفر درجه سانتیگراد کاهش مییابد.
نوروزی خاطرنشان کرد: بارشهای آبانماه چندان بارش موثری نیست و به صورت رگبارهای خفیف ظاهر میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در حالی وارد سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شده است که با کاهش ۴۰ درصدی بارشها در سال آبی گذشته روبرو بوده و دومین استان کمبارش کشور اعلام شده است.
خشکسالیهای اخیر از سال آبی ۸۵-۸۶ در این استان آغاز شده است و در طول این سالها بین یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ میلیمتر کمبود بارش در استان گزارش شده که معادل نبود هیچ بارشی به مدت ۲ سال است.
۹۶.۱ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است و این موضوع بر افت ذخایر آب زیرزمینی این استان به شدت تاثیر گذاشته است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.