محمدرضا جلالی روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در ۷۰ جایگاه سوخت ،بنزین با قیمت دوم از قرار هر لیتر سه هزار تومان در حال توزیع است.
وی خاطرنشان کرد: روند توزیع سوخت در ۱۱ شهرستان استان تقربیا به حالت عادی بازگشت و هیچ گونه کمبودی وجود ندارد و سهمیه ماهانه کارت خودروها همچنان محفوظ است.
وی با بیان اینکه با تلاش و پیگیری شبانه روزی کارشناسان فنی ، روند بازگشت جایگاههای سوخت برای ارایه خدمات به خوبی در حال انجام است، اظهار کرد: مشکل جایگاهها به نوبت در حال رفع است و با آماده سازی به ترتیب زیربار میرود و هوشمند سازی میشود.
جلالی با اشاره به تعداد تیم های عملیاتی فعال برای رفع مشکل سوخت استان را ۲۱ مورد بیان کرد و گفت: اعضای این تیم ها به صورت ۲ نوبته ۱۲ ساعت در حال فعالیت هستند.
مدیر روابط عمومی شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه یزد تصریح کرد:با توجه به تلاش واحد فنی و انفورماتیک شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی ایران مشکل قطعی سیستم در اسرع وقت رفع و ارایه خدمات توزیع سوخت در حال عادی شدن است.
همچنین ششم آبان ماه جانشین سپاه الغدیر یزد به ایرنا گفته بود که اعضای تیم فنی این مجموعه با همکاری کارکنان سایر دستگاهها برای رفع مشکل جایگاههای سوخت و سرعت بخشیدن به ارایه خدمات به مردم در استان همکاری دارند.
سرهنگ حسین زارع کمالی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۰ تیم در شهر یزد و ۱۰ شهرستان دیگر استان با همکاری نیروهای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در منطقه یزد تا رفع تمامی مشکل در صحنه حضور دارد.
تعداد جایگاه های سوخت فعال ۱۱ شهرستان استان یزد ۱۱۰ مورد اعلام شد.
پیش از ظهر سه شنبه هفته جاری اختلال در سامانه هوشمند سوخت باعث ایجاد صفهای طولانی و تراکم خودروها در پمپ های بنزین سراسر کشور شد اما به فاصله کمی، مسوولان امر با خروج سامانه هوشمند سوخت از حالت برخط، آنها را به مدار توزیع بازگرداندند.
اختلال در سامانه هوشمند سوخت باعث شد کارت های سوخت در سامانه شناسایی نشود و دریافت بنزین با مشکل مواجه باشد.
یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو سبک و سنگین از کریدور شرق به غرب و شمال و جنوب از این استان تردد می کند.